Hvem av disse bør bli Sørlandets mest inspirerende instagrammer?

Abito kårer Sørlandets mest inspirerende instagrammer for andre gang. Her er de ti finalisten som kjemper om årets tittel.

Instagram er en utømmelig kilde for interiørinspirasjon! Her er de ti kontoene som er finalister i kåringen om å bli Sørlandets mest inspirerende instagrammer.
 • Redaksjonen
Publisert: Publisert:

Vi har bedt våre instagramfølgene på @abito.no om å tagge bildene sine med#mestinspirerende2018 for å delta i konkurransen om å bli «Sørlandets mest inspirerende instagrammer».

– Juryen har plukket ut ti kontoer vi mener er verdige og gode finalister, og nå vil vi at du skal stemme fram din favoritt. Publikumsstemmene blir så lagt sammen med juryens stemmer, og vinneren kåres på Abito Trendaften 18. oktober, forteller Renate Larsen Lorentzen.

Larsen Lorentzen som står bak kontoen @casachicks, som selv vant tittelen for ett år siden, sier juryen blant annet har lagt vekt på variasjon og personlig stil, at kontoen skiller seg ut, og har sitt eget særpreg.

-Ofte blir det mye likt, og i lengden er ikke det fullt så inspirerende. Men når noen tør å bevege seg ut i det mer personlige, fanger det oppmerksomheten og vi lar oss inspirere. Gode bilder er også viktig, sier hun.

Les også

Interiørkontoene du bør følge på Instagram

Instagram er en utømmelig kilde for interiørinspirasjon! Her er noen av Abitos norske favoritter som vi synes du bør…
Les også

Her er Sørlandets mest inspirerende instagrammer

– Det er helt fantastisk. Jeg hadde selvsagt et håp, men trodde virkelig ikke jeg skulle vinne blant alle de fine…

Her er de ti finalistenene:

MI 1: Katrine Flotve Lund med kontoen @katrineflotvelund

 • Alder: 37
 • Fra: Justneshalvøya, Kristiansand
 • Katrine om egen konto: Jeg tar mest bilder av hus og interiør i nordisk, industriell og minimalistisk stil, da først og fremst mitt eget. Ellers deler jeg bilder av hus, interiør og natur fra steder jeg besøker, og som jeg finner inspirerende. Jeg liker å lete etter de gode ideene der kanskje ikke tingene er brukt først og fremst på den måten de er tiltenkt.

Juryens begrunnelse: En nydelig liten konto med øye for detaljer og nydelige foto. Lekkert hjem med nydelig lys og stemning i alle bilder.

MI 2: Kristin Østebø med kontoen @kristin_adeleide

 • Alder: 39
 • Fra: Vennesla
 • Kristin om egen konto: Min konto er kanskje litt annerledes enn mange andre. Blomster og grønne planter preger hjemmet vårt. Jeg elsker å style og ta bilder.

Juryens begrunnelse: Detaljbildene er rå! Maksimalisme og overflod gjør bildene spennende. Dyktig på stilleben. Kreativ og flink med bruk av blomster.
og det er tydelig å se at hun liker det hun gjør.

MI 3: Gry Dalen Selås med kontoen @lykkefe

 • Alder: 47
 • Fra: Froland
 • Gro om egen konto: Jeg startet opp kontoen da jeg åpnet egen butikk, Felix og Lykke, så derav navnet Lykkefe. Butikken er nå lagt ned, men jeg synes det var så gøy med interiør og naturbilder at jeg fortsatte med kontoen som en inspirerende hobby. Det varierer hvor ofte jeg legger ut bilder. Jeg må ha inspirasjon for å fange stemninger og øyeblikk.

Juryens begrunnelse: Spennende konto. Et lekkert sort, hvitt hjem, med naturmaterialer og grønt som gode kontraster! Mange flotte detaljer og god harmoni i møbler og interiør.

Ha en gild dag🌵

MI 4: Maren Baxter med kontoen @marenbaxter

 • Alder: 30
 • Fra: Flekkefjord
 • Maren om egen konto: En god blanding av det moderne og det orientalske. En egen og litt annerledes stil. Jeg legger vekt på å skape personlig stil, og sette et eget uttrykk på hjemmet. Jeg har en fargerik og stemningsfull konto hvor jeg legger vekt på å skape en god atmosfære og harmoni mellom bilder og profil.

Juryens begrunnelse:  Spennende og spenstig i fargevalg og en handy women. Byr mye på seg selv og god på holde jevnt trøkk av inspirasjon. Hun gir masse av seg selv, bruker det hun har, og er aktiv på Instagram.
Det ligger en perfeksjon i bildene hun deler. Byr på seg selv på en unik måte.

MI 5: Lillian Heia Gundersen med kontoen @lillian_heia

 • Alder: 49
 • Fra: Høvåg
 • Lillian om egen konto:  Jeg deler bilder fra hjemmet mitt, naturen og reiser jeg er på. Alt er bilder som jeg håper kan være til inspirasjon for andre.
  Alle bildene er tatt med min Iphone.

Juryens begrunnelse:  Lillian variere bildene sine, og fanger de nydeligste øyeblikkene inne og utenfor hjemmet sitt. Hun har et øye for gode bilder, og det er lett å se hvilke bilder som er hennes. Enkel og jordnært.
Hun er også ofte å se i kommentarfeltene hos andre hvor hun legger igjen fine kommentarer.

MI 6: Kristin S Harring med kontoen @mielille

 • Alder: 40
 • Fra: Lillesand
 • Kristin om egen konto: Stilen min er en blanding av moderne, nordisk og klassisk. Jeg liker rolige og harmoniske farger i hjemmet. Vi gikk fra et slitent 70-tallshus for ett år siden, til å bygge et nytt klassisk Sørlandshus.

Juryens begrunnelse: Tar veldig gode og fine bilder av hjemmet sitt. Hjemmet er stramt og modern. Harmoniske toner i grått, hvitt og sort. Men hun myker samtidig bildene opp med stemning av lys, kaffekopper, puter og pledd.
Hun er stilsikker! 

MI 7: Camilla Haugen med kontoen @cmillahaugen

 • Alder: 29
 • Fra: Kristiansand
 • Camilla om egen konto: På min konto deler jeg bilder fra hjemmet vårt. Stilen er en blanding av klassisk og moderne. Leiligheten er gjennomgående lys, og jeg bruker derfor lune materiale og farger på interiør og møbler for å skape en lunere stemning.

Juryens begrunnelse:  Hun inspirerer enormt mye på få kvadrat! Et godt eksempel på at man ikke trenger et stort hus eller mange rom, for å inspirere. Lekker og stilfull kombinasjon av møbler og interiør. Personlig og unik stil.

MI 8: Tone Gro Dølemo med kontoen @tgd_75

 • Alder: 42
 • Fra: Åmli
 • Tone Gro om egen konto: Jeg har en variert konto, men de fleste bilde jeg legger ut er tatt utendørs. Livet er best ute synes jeg. Jeg er glad i å ta bilder av mennesker, natur og dyr.

Juryens begrunnelse: Nydelig og helt unike stemningsbilder. Inspirasjon i hvert eneste bilde Bildene oser av følelser som TREFFER! Hun er dyktig med kameraet, og man kjenner nesten godfølelsen komme gjennom bildene! Fantastisk flott konto.

Høst på kjøkkenet med lune farger og masse lys! 🕯🧡 _______________________________________________________ #livetpågården#boligpluss#landligehjem#rom123#interior9508#kjøkkeninspo#kjøkkeninspirasjon#mitinspo#interiørmagasinet#lantligt#lantliv#boligmagasinet#passion4interior#interior_delux#interior_and_living#boligdrøm#interior_design#kjøkken#interior4inspo##interior123#bobedre#hem_inspiration#interior125#homeadore#hellinterior1#whiteinterior#キッチン#dream_interiors#finahem#kava_interior#interior4inspo

MI 9: Anne Berit Thorsen med kontoen @thorsbu

 • Alder: 52
 • Fra: Kristiansand
 • Anne Berit om egen konto: Kontoen min har en lys og nordisk stil. Rene linjer, og duse farger med innslag av naturmaterialer.

Juryens begrunnelse: Har en gjennomgående personlig stil. Det er lett å se at hun styler hjemmet med hjertet og etter hvem hun er. Et lyst og lekkert hjem, med masse naturmaterialer som kontrast. Bilder med med sjel og følelser. Små nydelige detaljer. Flott konto.

Good morning��Mitt mest likte bilde i september. Og gøy er det at med dette bildet er jeg en av fire finalister hos @ikeasorlandet sin konkurranse med tema "høst" Liker du bildet, blir jeg veldig glad for stemmen din. Jeg er nummer 4. Ønsker deg en fin dag ��#mostliked #myhome #loftstue

MI 10: Mona Lund Litland med kontoen @stylebymll

 • Alder: 37
 • Fra: Kristiansand
 • Mona om egen konto: Jeg ønsker å inspirerer og bli inspirert gjennom min konto. Å ha god kontakt med følgerne mine er viktig. Jeg har mye mørkt interiør med farger. Men også mye lyst. Kontoen min har et stramt uttrykk samtidig som det er myknet opp med myke materialer og tekstiler.

Juryens begrunnelse: Et fantastisk flott hjem! Hun deler bilder av et stramt hjem, tilført litt glam. Skaper utrolig lekre borddekorasjoner! Byr på seg selv.

Du stemmer fram din favoritt ved å sende sms til 03811. Skriv «MI 1» dersom du stemmer på kandidat nummer 1. Ønsker du å stemme på en annet konto skriver du inn MI etterfulgt av nummer. Numrene finner du i listen. Du kan stemme fram til 12. oktober.

Vi godkjenner bare en stemme fra hver mobil. Husk mellomrom mellom MI og nummeret på kontoen du mener fortjener tittelen.

PS! Vinneren kåres på Abito trendaften 18. oktober.

Publisert:

Mest lest

 1. Slottet i Sirdal åpner i høstferien

 2. Bonde må i fengsel: De nyfødte lammene lå på våt møkk

 3. Meteorologen: – Pakk ned tram­polinen. Det meldes liten storm

 4. De skal styre landet, men fikk ikke støtte hjemme i Time