Instagram – til glede og inspirasjon

Her er sju Instagram-hjem i Rogaland du bør følge.

mr.aardal Thomas Aardal, Storhaug Antall følgere: 11.000 For to år siden kjøpte Thomas Aardal en jugendvilla fra 1910 på Storhaug som han nå har totalrenovert. At Thomas har dilla på dansk design bærer det vakre hjemmet preg av. Absolutt verdt en titt.
  • Hjørdis Irene Halleland Mikalsen
    Hjørdis Irene Halleland Mikalsen
Publisert: Publisert:


Du vet, når du er ute og går en mørk kveld, hvor spennende det er å få et glimt inn i husene du passerer? Hvilket kjøkken de har, hvilken farge de har valgt til stueveggen. Slik er Instagram. En bildedelingstjeneste som åpner opp for en titt inn i andres liv, andres hjem. Her kan du hente inspirasjon, nye impulser og få gode tips. Vi har funnet frem til sju Instagram-hjem i Rogaland du bør følge.

@elin_rossa78 Elin Rosså, hytte i Suldal Antall følgere: 609 Ønsker du hytteisnpo bør du titte innom Elin og Andreas Rossås flotte hytte i Fjellbergskaret ved Gullingen i Suldal. Ekteparet er opptatt av å skape rimelige løsninger, og legger vekt på at man kan få det fint på hytta med en miks av nytt og gammelt.

@villagrannes Lene Moen Grannes, Sola Antall følgere: 13.700 På Grannes i Sola kommune har Lene Moen Grannes og familien akkurat flyttet inn i en 340 kvadratmeter stor villa. Lene er selv arkitekt og har tegnet huset som har både innendørs rutsjebane og et seks meter høyt glassmaleri.

@spiselighage Dennis Asbjørnsen, Hundvåg Antall følgere: 37.860 Ønsker du inspirasjon til kjøkkenhagen er Dennis Asbjørnsen Insta-konto rette sted å besøke. Han deler raust tips og erfaringer fra sin økologiske kjøkkenhage. Som han selv sier; det eneste fra min hage som ikke kan spises er gresset.

@villasolstraale Solbjørg og Per Helge Skadberg, Sola Antall følgere: 3.762 I Solstråleveien på Sola har ekteparet Solbjørg og Per Helge Skadberg bygget drømmehjemmet. Via Instagram-kontoen villasolstraale åpner de opp for en titt i et nydelig hjem som blant annet har underjordisk vinkjeller nedfelt i stuegulvet.

@villariarveien Katrine Seim Andersen, Austrått Antall følgere: 121.000 Katrine Seim Andersen har et vakkert hjem. Det er det mange som synes. Det som begynte som en hobby har resultert i en konto med 121.000 følgere. Lyst og luftig, duse farger og en velutviklet sans for det estetiske er det som møter deg om du går inn på kontoen villariarveien.

@ainabunesv Aina Bu Nesvåg, Sokndal Antall følgere: 11.000 Sammen med ektemannen Johnny Nesvåg har Aina gitt nytt liv til et gammelt hus som skulle rives. Her er det mye sjel i gamle rustikke tømmervegger, hjemmeheklede blondegardiner og rikelig med nostalgi og vakre detaljer.
Publisert:
  1. Instagram
  2. Bolig
  3. Inspirasjon

Mest lest

  1. Utvist etter grisetakling - nå har Tripic fått dommen

  2. Tok avskjed med Tor Martin (19) fra Hommersåk: – En gledesspreder

  3. Trafikkuhell ved Kvadrat

  4. Alle nye sykehjem skal ha eget kjøkken