Lottomillionær: – Trodde det var telefonsalg

Mannen som vant hele 89 millioner kroner i Vikinglotto-trekningen onsdag kveld, tok endelig kontakt med Norsk Tipping torsdag kveld.

Norsk Tipping kom torsdag kveld endelig i kontakt med en nordmann som vant 89 millioner kroner i Vikinglotto-trekningen onsdag kveld. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

– Vi forsøkte å få tak i vinneren – som er en mann – etter trekning onsdag, men lyktes ikke. Skjærtorsdag fikk vi heller ikke napp. Men like før klokken 21 ringte mannen Norsk Tipping selv, forteller Norsk Tipping på sine nettsider.

Mannen forteller at han ikke visste at han hadde vunnet førstepremien på formidable 88.922.210 kroner. Nyheten tok han rolig.

– Dette var koselig. Tusen takk! var det første mannen sa.

Hos Norsk Tipping på Hamar fikk han vite at de gjentatte ganger hadde forsøkt å få tak i ham etter trekningen onsdag kveld. Han hadde imidlertid en klar forklaring på hvorfor han aldri svarte på oppringningene:

– Beklager, men jeg trodde det var en telefonselger, svarte han.

Det var barna som lurte på hvorfor det jevnt og trutt ble ringt fra det samme nummeret skjærtorsdag.

– Jeg sjekket og så det var fra Norsk Tipping. Så da måtte jeg ringe og sjekke, forklarer han.

Spilleren prikket inn alle de seks vinnertallene i tillegg til tilleggstallet, og var dermed alene om storgevinsten. Sannsynligheten for å prikke inn alle tallene og dermed vinne førstepremien er cirka 1 til 98 millioner.

Det var for øvrig ingen som vant andrepremie onsdag. Dermed blir andrepremiepotten på 2,8 millioner kroner neste onsdag. Neste ukes førstepremiepott blir om lag 29 millioner kroner.

Onsdagens vinnerrekke besto av tallene 11, 32, 30, 26, 9, 37, samt vikingtallet 6.

Påskeaften er det for øvrig ny mulighet til å sikre seg lottomillioner når 53 millioner kroner skal fordeles på 53 Lotto-spillere. I tillegg kommer hovedgevinsten på 17 millioner kroner.

Publisert:
  1. Lotto
  2. Norsk Tipping
  3. Økonomi

Mest lest akkurat nå

  1. Det må være mulig å finne en løsning der det ikke er strøm­kundene som må ta også denne regningen

  2. Slo alarm om politiets nasjonale varslingsordning: – Folk blir syke

  3. Edwin Andres Nilsson (29) jobber i et av landets mest etterspurte yrker. Nå tar arbeidsgivere nye grep for å få tak i folk

  4. Disse veiene stenges under Tour of Norway til helgen

  5. Her kan du søke i Aftenbladets dødsannonser

  6. Rasende russisk tennisstjerne: – Giftig