Den savnede gutten i Geiranger er funnet omkommet

Den snart to år gamle gutten som falt i en elv i Geiranger tirsdag ettermiddag, ble funnet omkommet litt etter klokka 21.30, ifølge politiet

Publisert: Publisert:

Store mannskaper lette etter gutten i elva. Etter flere timer ble han funnet omkommet. Foto: Britt Ingunn Maurstad / Storfjordnytt / NTB scanpix

  • NTB

Gutten ble funnet omkommet i fossen i elva i Geiranger av frivillige fra en elveredningsgruppe, opplyser operasjonsleder Tor André Franck Gram i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB.

– Det er litt tidlig å konkludere med dødsårsak. Det blir i morgen bestemt om det skal gjennomføres obduksjon for å få klarlagt dødsårsaken, sier Gram Franck.

Det ble i 16-tiden meldt at gutten hadde falt i en sideelv til elva i Geiranger. Hjelpemannskaper og frivillige har søkt etter gutten siden da. Moren havnet også i vannet, men kom seg opp uskadd. Ifølge politiet skal gutten ha falt fra en bro, og moren hoppet etter.

Ifølge TV 2 falt gutten i en mindre sideelv til Geirangerelva. Hovedredningssentralen Sør-Norge opplyser til NTB at hovedsøket har vært i Maråkelva.

Strømmen går stri, og det ble tidlig hentet inn gravemaskin for å styre strømmen unna slik at det kunne letes i kulpene nedover i elveløpet.

Gutten ble funnet litt forbi der sideelven møter Geirangerelva, nær Hotel Union.

Ifølge Nettavisen skal familien være bosatt på Østlandet. Familien blir ivaretatt av helsepersonell og kriseteam i kommunen.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Lars Arne Nilsen er ferdig som trener i Brann

  2. Søket går over i ny fase – leter nå etter antatt omkommet

  3. Var på vei over Skagerrak da de så uvanlig farkost

  4. Mener resten av Viking-sesongen handler om én ting: – Alt annet kan vi gi blaffen i

  5. Flere hoggormbitt enn tidligere - dette gjør du

  6. – Det viktigaste er at vi får badeland. For reiselivet betyr plasseringa ingenting

  1. Ulykker