Maarud tilbakekaller Micropop

Maarud trekker tilbake 3-pakk med mikropopkorn, med umiddelbar virkning. Årsaken er en liten risiko for at produktet kan begynne å brenne i mikrobølgeovn.

Publisert: Publisert:

KALLES TILBAKE: Maarud kaller tilbake alle Micropop 3-pakk produkter med umiddelbar virkning. De har tre slike typer i sortimentet (fra v.): salt, smør og søtt. Foto: MAARUD.NO

– Vi har fått henvendelser fra forbrukere som gir oss grunn til å tro at enkelte av våre mikropop-produkter kan begynne å brenne, selv når tilberedningsanvisningen følges. Bakgrunnen for dette er trolig at vi har byttet innerpose og olje til poppingen, sier administrerende direktør Chris Samways i Maarud.

Selskapet opplyser at sannsynligheten for at popkornet har denne defekten, er svært liten. Maarud har gjennomført 400 laboratorietester uten å klare å gjenskape problemet.

– Det viktigste for oss er våre kunders sikkerhet. Derfor har vi besluttet å kalle tilbake alle Maarud Micropop 3-pakk produkter med umiddelbar virkning. Vi ber alle som har kjøpt disse produktene om å ta bilde av best før dato stempel på siden og sende det til forbrukerkontakt@maarud.no med kontonummer, for å få pengene refundert. Du kan deretter kaste produktet. Vi beklager på det sterkeste overfor våre kunder, sier Samways.

Produktet blir blokkert for salg til butikkene, og fjernes fra butikkhyllene så raskt som mulig.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Brannvesenet har kontroll på campingvognbrann på Sokn

  2. Kan ikke hjelpe voldelige ungdommer før de får seg kjæreste

  3. Kjørte Grimstad-Kristiansand på ti minutter. Farten ble målt til opp mot 200 km/t

  4. Amerikansk storklubb bytter navn etter massiv kritikk

  5. Marthe (27) har ADHD. Slik får hun og mannen forholdet til å fungere

  6. Eliteserieklubb risikerer straff etter denne meldingen: – Det gikk en kule varmt