Støre har ikke snakket med Giske på flere uker

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier han vil lukke døra og ta en ordentlig prat med Trond Giske nå som den tidligere nestlederen er tilbake på Stortinget.

Publisert: Publisert:

Partileder Jonas Gahr Støre vil snakke ut med tidligere nestleder Trond Giske. De to har ikke hatt direkte kontakt siden begynnelsen av januar. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

 • Anna Marjatta Gøystdal - Ntb
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Giskes tok igjen sete på Stortinget onsdag, selv om han ikke var til stede i stortingssalen.

Støre sier til Adresseavisen at han venter at Giske blir tatt godt imot etter sykmeldingen. Selv har han ikke snakket direkte med ham siden begynnelsen av januar. Men nå som sykmeldingsperioden er over, vil han endre på det.

– Det skal skje raskt. Vi er i samme stortingsgruppe, og samme bygg, så den praten skal vi ta. Vi får lukke døra, ha en kameratslig tone og ta den tiden det krever. Dette har ikke vært lett for noen av oss. Jeg har stor forståelse for at det har væt krevende for Trond, men jeg medgir har det også vært for oss. Men vi deler nok oppfattelsen om at vi nå må se fremover og drive politikk, sier Støre til avisen.

Lørdag vil Giske være tilbake på en politiske arena for første gang etter varslersakene. Han innleder til debatt når Orkland Ap skal konstitueres på Folkets Hus i Gjølme.

Publisert:

Les også

 1. Giskes samboer med kritikk av Støre

 2. Giske-varsler står frem: Ikke riktig at mektige menn skal bruke sin makt og posisjon til å ta seg til rette og skyve unge kvinner vekk

 3. Stoltenberg taus om varslingssaker 

Mest lest akkurat nå

 1. Signalbygget på Forus skal rives. Her er de nye planene

 2. Fikk du med deg smellet i Gandsfjorden?

 3. Regler for utbetalinger til politikere og partier er kjent ulovlig. Det kan få landsdekkende konsekvenser

 4. Ett nytt smittetilfelle i Stavanger

 5. Rødt legger lokk på saken. Slik forklarer Stavanger-politikeren hvorfor hun bryter ut

 6. Elbiler må betale mer

 1. Politikk
 2. Trond Giske
 3. Adresseavisen
 4. Arbeiderpartiet (Ap)