To personer truffet av trær etter kraftig vind i Oslo

Kraftig vind førte til at to personer ble truffet av trær som falt ned i Slottsparken og Frognerparken i Oslo onsdag ettermiddag.

Publisert: Publisert:

En mann ble lettere skadd da han fikk dette treet over seg i Slottsparken i Oslo onsdag ettermiddag. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

  • NTB

Personen som ble truffet av treet i Slottsparken, ble kjørt til legevakta med lettere skader, opplyste politiets innsatsleder på stedet til NTB. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 14.37.

Folk oppfordres til å unngå Slottsparken fram til vindkastene har roet seg, skrev Kongehuset på sitt nettsted. Dronningparken vil være stengt ut dagen.

Treet falt like ved Gardevaktstuen ved Slottets fremside.

Ifølge NRK ble en annen person skadd i det populære turområdet Frognerbekkdalen ved Frognerparken etter at et tre blåste ned onsdag ettermiddag.

– Vi vet foreløpig ikke mer om personens tilstand. Vi har bedt entreprenør om å fjerne treet og ta bilder på stedet, sier Guro Birkeland Tangen i Bymiljøetaten.

På Romerike nord for Oslo mistet mange strømmen som følge av den kraftige vinden.

Budstikka melder at politiet måtte rykke ut til Jansløkka skole i Asker etter at en strømkabel ved skolen ble truffet av et tre som blåste over ende.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Kvinnen i 70-åra fikk et illebefinnende under pensjonistturen. Det reddet Sør-Rogaland fra et omfattende koronautbrudd

  2. Uniformert politi ved Lye skule onsdag morgen

  3. Familie­selskap skal være grunn til flere korona­smittede i Stavanger

  4. Kvinnelig lærer tiltalt for sex med mindreårig elev

  5. 50 nye smittetilfeller i Rogaland de siste to dagene

  6. FULL OVERSIKT: 5 døde, 618 påvist smittede i Rogaland – sjekk din kommune

  1. Slottet
  2. Oslo