Politiet tror på oppklaring i forsvinningssaken

Tolv uker etter siste livstegn fra Anne-Elisabeth Hagen (68) i Lørenskog er politiet optimistiske og tror de vil løse saken.

Politiet startet onsdag søk i Langvannet i forbindelse med letingen etter den savnede Anne-Elisabeth Hagen. De understreket at de søker etter spor, ikke etter den savnede. Det er satt opp et telt over råken der dykkerne går ned i vannet. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

  • NTB
Publisert: Publisert:

68 gamle Anne-Elisabeth Falkevik Hagen har vært savnet siden 31. oktober. Foto: Privat / NTB scanpix

iconDenne artikkelen er over to år gammel

– Jeg mener fortsatt politiet har en stor mulighet til å oppklare denne saken, sier etterforskningsleder Christian Berge ved Lillestrøm politistasjon til VG.

Blant annet viser han til at det blir gjort en rekke etterforskningsskritt hver dag og at det jevnt kommer inn nye tips om saken.

Mandag morgen opplyste politiet at det hadde kommet inn 1.227 tips i saken.

– Hver dag har vi god fremgang, og det er der vi står i dag. Det er god optimisme med tanke på å løse saken, sier etterforskningslederen til VG.

Flere dykkere var onsdag i gang med å søke etter spor i Langvannet i Akershus, som grenser til savnede Anne-Elisabeth Hagen og ektemannen Tom Hagens eiendom. Søket vil fortsette torsdag og fredag.

68 gamle Anne-Elisabeth Falkevik Hagen har vært forsvunnet siden 31. oktober i fjor. Politiet antar at kvinnen ble bortført fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog kommune i Akershus.

Kvinnen er gift med milliardæren Tom Hagen. Forsvinningen er blitt holdt hemmelig fram til nylig. Politiet har bekreftet at det har kommet både trusler og krav om løsepenger i form av kryptovaluta.

Publisert:
  1. Anne-Elisabeth Hagen
  2. Etterforskning
  3. Lørenskog

Mest lest akkurat nå

  1. Jakob Ingebrigtsen skal løpe for finale klokken 13.10

  2. Svindlet til seg boliger ved hjelp av «Donald Duck-pass»

  3. Boligbrannen på Eiganes: Navnet på omkommet er frigitt

  4. Sandnes Ulf jobber for Berntsen-løsning

  5. Han har 20.000 iddiser i samlingen. Nå har han skrevet bok om fenomenet

  6. Tenåring tatt med i luftambulanse etter badeulykke i Sirdal