Politiet har funnet flere ark med beskjeder i bortføringssaken

Det er funnet flere ark med beskjeder i huset til antatt bortførte Anne-Elisabeth Hagen. Politiet har hentet inn språkeksperter som skal analysere beskjedene.

Publisert: Publisert:

Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, kona til Tom Hagen, en av Norges rikeste, har vært borte i ti uker. Politiet opplyser onsdag at det er funnet flere ark med beskjeder i huset deres. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

  • isabel.bech@ntb.no
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Det skal dreie seg om beskjeder på flere ark, ifølge NRK.

– Det har blitt hentet inn språkeksperter utenfor politiet for å undersøke beskjeden på arkene, sier en person med innsikt i etterforskningen til NRK.

Boligen ble gjennomgått over en periode på 14 dager.

Politiet vet ikke om Anne-Elisabeth Hagen befinner seg i Norge eller i utlandet og mener det er tegn som tyder på at profesjonelle står bak bortføringen.

68-årige Anne-Elisabeth Falkevik Hagen ble sist sett 31. oktober i fjor. Hun antas å ha blitt bortført fra hjemmet på Fjellhamar i Lørenskog i Akershus. Den savnede er gift med Tom Hagen, som står på 172. plass på Kapitals liste over Norges rikeste personer.

VG har tidligere meldt at det er funnet en skriftlig beskjed på gebrokkent norsk i huset. Der skal det ha stått at 68-åringen ville bli drept dersom politiet ble kontaktet. Det skal også ha blitt framsatt krav om løsepenger.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Folk på byen har allerede endret drikkevaner

  2. Gunnar Eiterjord slutter som sjef for Rogfast

  3. Her blir det nytt kjøpesenter og sykehus

  4. Leteaksjon etter mann (63)

  5. Nattklubbene i Stavanger og Sandnes får åpne klokken 20

  6. Mann koronasmittet i Sola

  1. Etterforskning
  2. Politiet