Kjell Ingolf Ropstad vil ikke si om KrF stiller seg bak bompengeskissen

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad orienterte KrFs landsstyre om situasjonen rundt bompengeskissen søndag kveld. Han er taus om utfallet.

Publisert: Publisert:

Ifølge KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad ønsker partiet en løsning som sikrer videre utbygging av kollektivtransport, men som samtidig bidrar til en lavere bompengebelastning. Foto: Ryan Kelly / NTB scanpix

 • NTB
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

I forkant av telefonmøtet sa Ropstad at han ville orientere medlemmene av landsstyret om hva som er gjort, og han sa at KrF er innstilt på å bidra til en snarlig løsning. Etter møtet ville han ikke si om partiet stiller seg bak skissen.

– Vi diskuterer ikke helheten i skissen eller hva vi diskuterer internt. Det tar jeg ikke i mediene. Det tar jeg med de andre partilederne, sa Ropstad da han møtte pressen etter møtet søndag kveld, ifølge VG.

Ropstad fastslo at KrF har vært tydelige hele tiden.

– Vi er opptatt av å få bygget ut flere kollektivtilbud i de store byene, sikre klimaet og også gjøre noe med bompengebelastningen, som vi mener er høy i enkelte områder, sa partilederen.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

 1. Mamma Ingebrigtsen ble forferdet over Jakobs løp: – Han er tross alt 20 år i dag og må få bestemme selv

 2. Politiet hjelper turgåer som gikk seg vill i tåke

 3. Ekteparet ivrer for at flere skal oppleve det gode livet på Nesflaten

 4. – Hurtigruten er selve symbolet på det nye Norge: Luksus på øvre dekk, fattigdom og frykt hos de som driver maskineriet

 5. To smittet av koronavirus i Randaberg

 6. Ny E18 ved Larvik kostet 5,2 mrd. kroner. På veien forsvant avkjøringen til byen.

 1. Kristelig Folkeparti (KrF)
 2. Politikk
 3. Solberg-regjeringen
 4. Kjell Ingolf Ropstad