Kansellerer flere avganger mandag

Color Line har avlyst tre avganger mellom Kristiansand og Hirtshals mandag.

Publisert: Publisert:

Color Lines Superspeed 2 blir liggende i havn i Kristiansand mandag. Etter hvert vil den seile mot Larvik. Foto: Kjartan Bjelland

  • Henrik Ihme

KRISTIANSAND: Meteorologisk institutt har tre gule farevarsler ute for mandag, gjeldende flomfare, kuling og høy vannstand.

Det dårlige været skaper trøbbel for ferjetrafikken, slik det også gjorde lørdag og søndag. I Skagerrak er det nemlig ventet liten storm med vindstyrke opp i 21 meter i sekundet, ifølge Yr.

Mandag er begge avgangene fra Kristiansand til Hirtshals kansellert. Avgangen fra Hirtshals klokka 12.15 er også kansellert, mens Superspeed 1 etter planen skal frakte med seg passasjerer fra Hirtshals til Kristiansand klokka 20.45.

– Dessverre er det slikt, og det er veldig kjedelig. Men vi håper å være i normal trafikk fra tirsdag av, sier salgs- og markedssjef i Color Line, Nina Moland Andersen til Fædrelandsvennen.

Søndag kveld har hun ikke tall på hvor mange som rammes av kanselleringene.

– Veldig mange reiste ut før helga og på lørdag. Men noen skulle også reise på mandag, og mange skal på dagstur, så det er kjedelig for dem.

Les også:

Publisert:

Les også

  1. Lite køer i pinsehjemfarten

  2. Gullingen skisenter utsatt for sabotasje

  1. Kristiansand
  2. Hirtshals
  3. Meteorologisk institutt
  4. Color Line
  5. Superspeed