Lørenskog-saken: Politiet har 20 biler igjen å undersøke

Politiet jobber fortsatt med å kartlegge bilene som har vært i området ved boligen til savnede Anne-Elisabeth Hagen i Lørenskog. Nå gjenstår det rundt 20 biler.

Publisert: Publisert:

Boligen til Anne-Elisabeth og Tom Hagen i Sloraveien. Arkivfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix

  • NTB

Ifølge Dagbladet har politiet klar å snevre inn tallet på aktuelle kjøretøy.

– Innenfor det tidsintervallet vi nå mener er mest aktuelt, dreier det seg om omkring 100 biler som vi har hatt behov for å ettergå, sier politiinspektør og etterforskningsleder Tommy Brøske.

Vil ikke spesifisere

– I underkant av 20 biler gjenstår innenfor dette tidsintervallet. Jeg vil ikke spesifisere noe nærmere når dette intervallet er og hvor mange timer eller minutter det er snakk om, fortsetter han.

Ifølge Dagbladet skal både biler, førere og eiere identifiseres. Politiet vil også finne ut hvor de har kjørt. Det er i utgangspunktet bare én vei inn til eiendommen, men politiet holder ulike muligheter for ruter åpne. Etterforskningen ønsker ikke å utdype dette.

Forsvant for snart ett år siden

68 år gamle Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra boligen i Sloraveien på Fjellhammar i Lørenskog en gang mellom klokka 9.15 og 13.30 onsdag 31. oktober 2018.

Ektemannen – forretningsmannen og milliardæren Tom Hagen – kom hjem rundt klokka 13.30 og varslet politiet en drøy halvtime senere.

Politiet holdt etterforskningen hemmelig, og først 9. januar gikk de ut offentlig. De begrunnet det med grove trusler mot kvinnens liv og helse. Det har blitt fremmet krav om 9 millioner euro i løsepenger betalt i kryptovalutaen monero og fremsatt grove trusler i et brev etterlatt på stedet.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Ingebrigtsen gjør narr av Warholm-utspill

  2. Savnet Stavanger-mann (40) funnet i god behold i Sirdal

  3. Salgsleder i Nortura fikk 350.000 kroner fra kunde – tiltalt for grov korrupsjon

  4. 39 nye smittede siste døgn

  5. City Bistro legger ned etter 33 år: – Det er trist, men vi ser ingen annen utvei

  6. Sigrid Sollund blir kjempe­engstelig hver gang sjefen ber om et møte. Det er hun ikke alene om