Politiet vil søke i vann nær Anne-Elisabeth Hagens bolig

Politiet bekrefter at det vil bli gjennomført søk etter den savnede Anne-Elisabeth Hagen i innsjøen Langvannet like ved ekteparets bolig.

Politiet skal lete etter Anne-Elisabeth Hagen i Langvannet, som grenser til eiendommen til ekteparet Hagen på Fjellhamar. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
  • NTB
Publisert: Publisert:
Videograb som viser en av fotgjengerne som er filmet utenfor Tom Hagens arbeidsplass på Lørenskog og som politiet etterlyser i forbindelse med at Anne-Elisabeth Hagen er antatt bortført. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
iconDenne artikkelen er over to år gammel

– Det vil bli gjennomført et søk i Langvannet. Men akkurat når det vil bli utført, er ikke tidfestet ennå, sier politioverbetjent Christian Berge til Dagbladet.

Politiet har tidligere opplyst at det har vært vurdert å søke i vannet.

Mandag morgen var det registrert 1.169 tips i arbeidet med å finne den savnede Anne-Elisabeth Hagen.

Politiet melder at status er den sammen som før helgen i arbeidet med å finne den 68 år gamle kvinnen de antar er bortført fra hjemmet på Lørenskog 31. oktober i fjor.

Foruten arbeidet med å sikre spor og vitneobservasjoner av alle slag rundt boligen til Anne-Elisabeth og ektemannen Tom Hagen på Fjellhamar, har politiet også etterlyst vitner som la merke til to personer som gikk utenfor Tom Hagens arbeidsplass på Rasta, ikke langt unna. En syklist som også var filmet i samme tidsrim har meldt seg og er avhørt.

– De to personene fra videoovervåkingen i Futurum-bygget er fortsatt ikke identifisert, skriver Øst politidistrikt i en oppdatering.

Publisert:
  1. Etterforskning

Mest lest akkurat nå

  1. Nå er huset og fasaden total­endret: – Folk kjører sakte forbi for å se

  2. Norge åpner opp igjen lørdag ettermiddag – meteren kan pakkes ned

  3. Da Haaland kom, så verdens­mesteren hans store svakhet

  4. Sandnes-syklist historisk: Tok suverent VM-gull

  5. Siktede stiller seg uforstående til DNA-funnet

  6. Gledestårene rant for reise- og nærings­liv: – Betyr enormt mye