Politiet jobber med å kartlegge hendelsesforløpet etter hundeangrepet i Brumunddal

Etter at et halvannet år gammelt barn døde etter å ha blitt angrepet av to hunder i Brumunddal, jobber politiet med å klarlegge hendelsesforløpet.

Et halvannet år gammelt barn døde lørdag etter det som vitner har beskrevet som et angrep av to hunder. Politiet jobber nå med å klarlegge hendelsesforløpet.
  • NTB
Publisert: Publisert:

Politiet ble varslet om den tragiske hendelsen klokken 12.12 lørdag. Vitneutsagn tyder på at det skjedde etter angrep av to hunder. Barnet var på besøk hos nær familie som eier de to hundene.

I en pressemelding søndag opplyser Innlandet politidistrikt at de nå har opprettet sak og startet etterforskning for å klarlegge hendelsesforløpet. Dette arbeidet pågår gjennom søndagen. Kriminalteknikere undersøkte åstedet og arbeidet ble sluttført lørdag

– Politiet har gjennomført vitneavhør, og det arbeides nå med å sammenstille innhentet informasjon og få klarlagt hendelsesforløpet og omstendighetene rundt hendelsen, står det i meldingen.

Hundene ble begjært avlivet av eier og politiet sørget for at de ble avlivet lørdag. De pårørende blir fulgt opp av kriseteam fra kommunen.

Publisert:
  1. Brumunddal
  2. Pårørende
  3. Politiet

Mest lest akkurat nå

  1. FHI: Koronaviruset kan nå sammenlignes med influensa

  2. Ramponert hytte i Sandnes er til salgs – byantikvaren håper nye kjøpere er årvåkne

  3. Han står fram som het kandidat for Bryne

  4. – Aldri hørt om noe som ligner denne historien

  5. En komplett skan­dale i Sirdal

  6. Tripic: – Ikke avskriv oss!