47 evakuert fra skolebuss som havnet på siden i Verdal

En buss med 47 skolebarn og en sjåfør kjørte av veien i Verdal og henger utfor en skrent. Alle barna er evakuert fra bussen, ifølge politiet. Ingen skal være alvorlig skadd.

Foto: Levin Nestvold, Adresseavisen

 • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

– En buss har kjørt av veien og henger ut over en skrent. Passasjerer er i ferd med å bli evakuert, meldte Trøndelag politidistrikt på Twitter klokka 14.37 mandag.

– Ifølge melder er det en veldig høy skrent. Bussen skal henge fast i noen trær, sier operasjonsleder Trond Volden i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Brannvesenet skar seg inn i bussen og har nå tømt den for folk. Det er ikke oversikt over skadeomfang, men foreløpig er det ikke meldt om alvorlig skadde, opplyser politiet i 15-tiden.

– Vi kjenner ikke skadeomfang, men det er rapportert om blødende passasjerer. Det er også bestilt en tungbilberger for å sikre bussen, sier Volden til avisa.

Skar seg inn

Bussen havnet på siden etter hendelsen.

Politiet opplyste først at det var cirka 20 barn i bussen. Politiets innsatsleder Stig Viken på stedet sa senere til Adresseavisen at 47 barn og 1 bussjåfør var i bussen da hendelsen skjedde. Brannvesenet skar seg inn i bussen og tømte den for folk, skrev politiet på Twitter klokken 15.00.

Publisert:
 1. Ulykker
 2. Trafikk
 3. Trøndelag
 4. Politiet

Mest lest akkurat nå

 1. Stavanger: Vaksine-intervallet forkortes

 2. Espen Hana og andre lokale helter i sommerens utendørssuksess

 3. Hoelgaard med emosjonell Arctic Race-seier – vant for morfaren

 4. Bryne mister toppscoreren til Eliteserien

 5. Mann i 50-årene tiltalt for overgrep mot barn under 10 år

 6. Tidligere Viking- og Bryne-spiller klar for lokal klubb