47 evakuert fra skolebuss som havnet på siden i Verdal

En buss med 47 skolebarn og en sjåfør kjørte av veien i Verdal og henger utfor en skrent. Alle barna er evakuert fra bussen, ifølge politiet. Ingen skal være alvorlig skadd.

 • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

– En buss har kjørt av veien og henger ut over en skrent. Passasjerer er i ferd med å bli evakuert, meldte Trøndelag politidistrikt på Twitter klokka 14.37 mandag.

– Ifølge melder er det en veldig høy skrent. Bussen skal henge fast i noen trær, sier operasjonsleder Trond Volden i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Brannvesenet skar seg inn i bussen og har nå tømt den for folk. Det er ikke oversikt over skadeomfang, men foreløpig er det ikke meldt om alvorlig skadde, opplyser politiet i 15-tiden.

– Vi kjenner ikke skadeomfang, men det er rapportert om blødende passasjerer. Det er også bestilt en tungbilberger for å sikre bussen, sier Volden til avisa.

Skar seg inn

Bussen havnet på siden etter hendelsen.

Politiet opplyste først at det var cirka 20 barn i bussen. Politiets innsatsleder Stig Viken på stedet sa senere til Adresseavisen at 47 barn og 1 bussjåfør var i bussen da hendelsen skjedde. Brannvesenet skar seg inn i bussen og tømte den for folk, skrev politiet på Twitter klokken 15.00.

Publisert:
 1. Ulykker
 2. Trafikk
 3. Trøndelag
 4. Politiet

Mest lest akkurat nå

 1. Tore Renberg har fått korona: Utsetter turné

 2. Huset hennes på Tjelta er allerede ferdig pyntet til jul

 3. Helsearbeider forsøkt voldtatt på jobb

 4. Tidligere MDG-topp i Rogaland er ny leder i Grønn Ungdom

 5. Strenge dietter ga Helge H. Rakstang et anstrengt forhold til mat. Slik fikk han en bedre livsstil

 6. – Imponerende at de klarte å ha aktiviteter som passet både treåringer og tenåringer