70 vitner avhørt i forbindelse med Tromsø-tragedien

Politiet har avhørt over 70 vitner i forbindelse med Tromsø-tragedien, der en mor og hennes tre barn ble hentet livløse opp av vannet på Fagereng.

Publisert: Publisert:

Politiet har til nå avhørt over 70 vitner i forbindelse med Tromsø-tragedien, og fremdeles gjenstår ytterligere avhør. Her er lys tent på åstedet hvor de fire ble funnet i vannet. Foto: Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

  • NTB

Det opplyser politiet i en pressemelding onsdag formiddag.

– Det som hovedsakelig gjenstår i etterforskningen er å gå igjennom en del elektroniske spor, ta noen flere vitneavhør og de endelige obduksjonsrapportene, opplyser politiet.

– Fordi det gjenstår vitneavhør, må vi fortsatt være tilbakeholdne med å dele informasjon med offentligheten, heter det videre i pressemeldingen.

Etterforskningen vil fortsette videre inn i 2020, opplyser politiet.

Moren, en sudansk kvinne på 27 år, og hennes tre døtre ble funnet livløse i vannet ved Fagereng i Tromsø mandag kveld 2. desember. Moren og jentene på sju og fire år døde av skadene. Alle tre døde som følge av en kombinasjon av drukning og alvorlig nedkjøling, ifølge de foreløpige obduksjonsrapportene. Den døde moren er siktet for drap og drapsforsøk.

Den yngste datteren, som er 16 måneder gammel, ble overført til Rikshospitalet i Oslo. Mandag i forrige uke opplyste sykehuset om at jenta var utenfor livsfare, og samme uke ble jenta overført til UNN i Tromsø.

Publisert: