Erna Solberg beklager til Høyres medlemmer

I en epost til alle Høyres medlemmer beklager Erna Solberg at hun, ved to anledninger, samlet for mange personer i forbindelse med sin egen 60-årsfeiring.

Onsdag meldte NRK at partileder og statsminister Erna Solberg (H), i vinterferien, hadde brutt smittevernreglene ved to anledninger. Hun beklager situasjonen i en epost til alle Høyres medlemmer.
  • NTB
Publisert: Publisert:

– Jeg er oppriktig lei meg for situasjonen dette har satt partiet vårt i. Jeg vet at mange av dere har jobbet mye den siste tiden med «halvt år igjen»-kampanjen. Høyres medlemmer og tillitsvalgte har lagt flyers i postkasser, gått «Høyre Walk» og gjennomført andre koronavennlige aktiviteter. Da oppleves en situasjon som dette, som en kjepp i hjulet, skriver Høyre-lederen i eposten ifølge VG.

På onsdag meldte NRK at statsministeren og familien trosset smittevernråd og brøt regler mens de var på vinterferie på Geilo.

Familien samlet seg ifølge kanalen to kvelder på rad og var flere enn ti personer som spiste middag sammen.

Den ene kvelden var alle ute og spiste – unntatt statsministeren selv, hun hadde problemer med et øye. Ifølge de nasjonale smittevernreglene kunne man i februar ikke være så mange på et privat arrangement på en restaurant.

Publisert:
  1. Erna Solberg

Mest lest akkurat nå

  1. «Glimt av gammel storhet – og masse rør og rot. Men det viktigste denne kvelden var kanskje ikke kvaliteten på Kristian Valens show.»

  2. Deilig varme og dyre syklister

  3. Hvem er den mystiske Jan, og hva dukker opp på Kvitsøy nå?

  4. Kvinne brukte superlim på naboens elbil-lader

  5. Savnet mann er funnet i god behold

  6. Bråstoppet å pakke hockeybagen da han ble millionær