Politiet leter etter flere spor i hagen til Anne-Elisabeth Hagen

Etter at snøen har smeltet, leter politi med hunder etter gjenstander og spor rundt huset til Anne-Elisabeth Hagen, som forsvant fra Lørenskog i oktober i fjor.

Publisert: Publisert:

Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet siden 31. oktober. Politiet mener hun ble bortført fra sitt hjem i Sloraveien i Lørenskog. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

  • NTB
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Politiet etterforsker en antatt bortføring av Anne-Elisabeth Hagen. Foto: Privat / NTB scanpix

Politifolk med hund skal søke etter gjenstander og eventuelle andre spor i hagen.

– Bakgrunnen for at undersøkelsene gjøres nettopp nå, er blant annet at vi har ventet til snøen har forsvunnet. Det er således planlagte undersøkelser som nå gjennomføres, opplyser politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt i en pressemelding torsdag.

Politiet opplyser at status i saken ellers er uforandret. Politiet antar at Hagen ble bortført fra boligen 31. oktober i fjor. Politiet har ikke fått noen bevis på at hun er i live.

Ingen ny kontakt

Det har heller ikke vært noen ny kontakt med gjerningspersonene etter 11. februar da gjerningspersonene tok i bruk en ny måte å kommunisere på.

– Det er slik at omfattende politietterforskninger ikke kun gir svar, de avdekker også nye spørsmål som må undersøkes. I de fleste store etterforskninger er det behov for å gjøre både nye undersøkelser – og etterundersøkelser på det sentrale åstedet. Det er også tilfellet i denne saken, uttaler politiet.

Politiet oppfordrer også folk som ferdes i området ved Sloraveien, om å være observante på gjenstander som måtte dukke opp nå som snøen er borte.

1.600 tips

Politiet har totalt mottatt omtrent 1.600 tips i saken. Dette dreier seg blant annet om mistenkelige biler, mulige skjulesteder, mulige gjerningspersoner og observasjoner.

Politiinspektør Brøske fortalte i mars at Øst politidistrikt ville be om ekstra midler fra Politidirektoratet til den omfattende etterforskningen.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Folk på byen har allerede endret drikkevaner

  2. Gunnar Eiterjord slutter som sjef for Rogfast

  3. Her blir det nytt kjøpesenter og sykehus

  4. Leteaksjon etter mann (63)

  5. Nattklubbene i Stavanger og Sandnes får åpne klokken 20

  6. Mann koronasmittet i Sola