Politiet plukket polsk øl i veikanten

Politiet i Agder har kjørt flere lass med øl funnet i veikanten i Lyngdal til politihuset. Ølboksene ble funnet i grøfta ved en omkjøringsvei til E39.

Noe av ølet som ble funnet i grøfta ved en omkjøringsvei til E39 fredag. Politiet i Agder har kjørt flere lass med øl funnet i veikanten i Lyngdal til politihuset. Foto: Politiet / NTB scanpix
  • Per Helge Berg
  • NTB
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Politiet ble tipset om ølfunnet av arbeidere som jobber på omkjøringsveien fredag formiddag. Til nå er et helt billass med ølbokser kjørt til politihuset, og fortsatt pågår plukkingen, skriver Fædrelandsvennen.

Politiet har ikke fått den fulle oversikten over mengdene, men har tidlig fredag ettermiddag koblet inn Tollvesenet i etterforskningen, som ledes fra Lyngdal lensmannskontor.

– Vi har ikke noe grunnlag for å si hva dette er ennå. Først må vi få samlet det sammen. Det er polsk øl som ikke er kjøpt på en norsk butikk, sier operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt.

Politiet har ennå ikke rukket å foreta en opptelling av funnet, men det er klart at det dreier seg om store mengder.

Ølet ble funnet langs den midlertidige omkjøringsveien til E39, som går mellom Vigeland og Lyngdal over Spangereid i Vest-Agder.

Publisert: