Drapstrussel ble liggende på Listhaugs Facebook-side

En drapstrussel mot muslimer som en person fredag skrev på innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaugs (Frp) Facebook-side, ble ikke slettet før søndag morgen.

Det er innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (bildet) og hennes politiske rådgiver Espen Teigen som styrer Facebook-siden.
  • NTB
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Ifølge Dagsavisen la en person ut følgende kommentar på Facebook-siden til Listhaug fredag kveld: «Steng de norske grensene, frigjør helten Anders Breivik og la oss begynne å drepe alle de jævla muslimene, geiteknullerne som allerede er i Norge. Heil Breivik!».

Først søndag morgen ble kommentaren, som var skrevet på engelsk, slettet, skriver Dagsavisen.

Det er Listhaug selv og hennes politiske rådgiver Espen Teigen som styrer Facebook-siden. Teigen skriver i en SMS til Dagsavisen at kommentaren ble fjernet så fort de ble gjort oppmerksomme på den, og at brukeren er utestengt.

På spørsmål om hvorfor de lot kommentaren ligge på Facebook i nærmere to døgn, skriver Teigen følgende:

– Vi gjør vårt beste med å slette, motsi og utestenge brukere som kommer med kommentarer som er over grensen, men det er hundrevis av kommentarer og et voldsomt trøkk, og vi klarer ikke å rekke over alt hele tiden.

– Det var helt vanvittig det som sto der, og vi ønsker selvsagt ikke sånne ting på siden, skriver Teigen.

Publisert: