Helikopterulykken: Politiet i Alta ønsker å komme i kontakt med to menn i bobil

I forbindelse med helikopterulykken i Alta ønsker politiet å komme i kontakt med to menn som var i en bobil i Kvenvikområdet.

De to skal blant annet ha pratet med en jogger med hund ved Storvannet, og politiet i Finnmark ber mennene om å ta kontakt.

Mandag kveld offentliggjorde politiet bilder av de fem omkomne ungdommene etter at de pårørende har gitt tillatelse til dette. Navnet til den 27 år gamle omkomne svenske piloten er ennå ikke offentliggjort.

Søndag sikret politiet seg innhold fra Snapchat fra dem som var med i ulykkeshelikopteret. Under en pressekonferanse tidlig mandag kveld opplyste politiet at ett av bildene som de har fått hentet inn, er tatt halvannet minutt før ulykken inntraff lørdag ettermiddag.

– Det er ingen vitner som har sett selve styrten, men politiet har fått tilsendt bilder og videoer som passasjerene har sendt som snap. Ett bilde er tatt rundt halvannet minutt før ulykken inntraff, men ut ifra bildet kan vi ikke se noe unormalt eller noe som kan si noe om årsaken til ulykken, sa Alta-lensmann Øyvind Lorentzen på pressekonferansen.

Les hele saken med abonnement