Arendalsuka: Siri Kalvig redder klimaet

Siri Kalvig er sjef i Nysnø Klimainvesteringer, som vi tidligere kalte Fornybarfondet. Nå er hun Aftenbladets TV-gjest på Mediebåten i Arendal.

  • Aftenbladet
Publisert: Publisert:
Nei, det er ikke Tall Ships Race. Skipene og båtene i Pollen i Arendal er leid inn av organisasjoner som skal vise seg fram på Norges viktigste politiske møteplass. Her ligger også Mediebåten hvor Aftenbladet og samarbeidende mediehus arrangerer debatter og samtaler hver dag.
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Aftenbladets team er på plass i Arendal. Arendalsuka er Norges viktigste og eneste festival for politikk og samfunnsliv, og denne uka er omtrent alt som kan krype og gå av politikere, næringslivsledere, organisasjoner, lobbyister, reklamefolk og mediemennesker samlet rundt den idylliske Pollen i Arendal sentrum for å snakke om politikk, debattere, mingle og sladre.

Uka fikk en flying start med den dramatiske avgangen til Per Sandberg som både statsråd og nestleder i Frp. Men Arendalsuka er så mye mer, og mange av de temaene som skal debatteres er hyperaktuelle for folk i Aftenbladets nedslagsfelt. Energi og klima. Bompenger. Lokalvalgene i 2019. Cruiseturismen. Ferjefri E39. Og mye, mye mer.

Aftenbladet skal hver dag levere ferske nyheter, kommentarer, bilder og nett-TV fra Arendal.

I klippet ovenfor kan du høre direktøren for Nysnø Klimainvesteringer, Stavangers egen Siri Kalvig, snakke om hvordan investeringer i fornybar og miljøvennlig virksomhet kan bli en ny inntektskilde for det oljeavhengige Norge.

Publisert:
  1. Siri Kalvig
  2. Nysnø Klimainvesteringer
  3. Arendalsuka

Mest lest akkurat nå

  1. Mener han blir holdt i klubben mot sin vilje

  2. – Så har nok en stemme fra barn­dommen stilnet

  3. Familiebedrifta sel delar av livsverket til Nortura

  4. Hun brukte syv år på å pusse opp det gamle huset. Målet ble å be­holde frem­for å er­statte

  5. Dødsulykken på Stor­haug: Under­søkelser av mobil­telefon svekker mis­tanken mot bil­isten

  6. Stavanger ut­vider hente­tidene for hur­tig­tester