Politiet har sperret av et større område rundt Tom Hagens hus

Politiet sperret tirsdag morgen av et stort område rundt drapssiktede Tom Hagens bolig i Lørenskog. Der søker de blant annet i en kum.

Publisert: Publisert:

Aktivitet ved boligen til Tom Hagen tirsdag. Det er satt opp sperringer og telt, og politiet søker i en kum. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

  • NTB

Dronebilde av Tom Hagens eiendom i Lørenskog (til høyre i bildet). Tirsdag ble det satt opp et telt over en kum ved innkjørselen til huset. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Politiet har blant annet satt opp et telt over en kum ved innkjørselen til den brosteinsbelagte plassen foran huset i Sloraveien 4.

Ifølge NRK skal kummen være tre til fire meter dyp. Den skal ikke ha vært i bruk de senere årene etter at huset til Hagen ble koblet på et annet kloakksystem.

Kommunikasjonsrådgiver Marianne Nordengen i Øst politidistrikt sier til VG at det ikke vil bli gitt noen opplysninger om de pågående undersøkelsene i Sloraveien.

Tom Hagen ble tirsdag i forrige uke siktet for drap eller medvirkning til drap på kona Anne-Elisabeth Hagen, som har vært savnet fra hjemmet i Lørenskog siden 31. oktober 2018.

Onsdag ble Tom Hagen varetektsfengslet i fire uker. Fengslingen er anket.

Anne-Elisabeth Hagen er ennå ikke funnet.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Regler for utbetalinger til politikere og partier er kjent ulovlig. Det kan få landsdekkende konsekvenser

  2. Signalbygget på Forus skal rives. Her er de nye planene

  3. Rødt legger lokk på saken. Slik forklarer Stavanger-politikeren hvorfor hun bryter ut

  4. Ett nytt smittetilfelle i Stavanger

  5. Elg skutt ved Sandvedparken

  6. Elbiler må betale mer

  1. Anne-Elisabeth Hagen
  2. Tom Hagen
  3. Politiet