Charles Tjessem sikret seg hytteperle i Lillesand

Mesterkokken fra Sandnes måtte ut med over 10 millioner kroner for idyllen i Blindleia.

Publisert: Publisert:

Hytten ligger helt i vannkanten og er todelt – med overbygg mellom. Foto: Sondre Transeth

  • Siv Helen Kvalvåg

Charles Tjessem og kona Monica Tjessem fortviler nok ikke over rådene om å droppe utenlandsreisene i sommer. De har nemlig skaffet seg sitt eget hytteparadis på Sørlandet.

Hytta ligger ved Vallesverdfjorden litt innenfor Blindleia i Lillesand, og den gikk for 10,3 millioner kroner, 300.000 kroner over prisantydningen.

Egen strandlinje

Hytta ble bygget i 1973, er på rundt 100 kvadratmeter og har egen strandlinje med bryggeanlegg. Eiendommen er landfast og har bilvei helt inn.

Utsikten er det ingenting å si på. Foto: Sondre Transeth

Charles Tjessem og kona Monica Tjessem. Foto: Anders Minge

Det var Lillesands-Posten som først omtalte saken. Charles Tjessem har ikke ønsket å uttale seg om kjøpet.

– Vi har kjøpt ei hytte i Lillesand, men ønsker å verne om vårt privatliv og har ikke noe mer å si enn det, sier Tjessem til avisa.

Solgt på ei uke

Hytta ble lagt ut for salg i påsken, og ei uke senere var den solgt. Eiendomsmegler Gustav Sædberg i Privatmegleren Sædberg og Lian er ikke overrasket.

– Etterspørselen etter fritidsboliger ved sjøen er stor. Det er mange flere interessenter, og betydelig større interesse, enn på tilsvarende tidspunkt i fjor. Spesielt gjelder det for dyre objekter. Med alt som har skjedd i verden rundt oss, så vil mange heller investere i Norge, sier Sædberg til Lillesands-Posten.

Hytta har egen strandlinje med bryggeanlegg. Foto: Sondre Transeth

Kometstart for restaurant

Charles og Monica Tjessem åpnet dørene til Villa Skeiane våren 2018, etter at de sammen med Sandnes kommune hadde investert i overkant av 8 millioner kroner på å renovere den gamle prestegården i Skeianetunet.

I sitt første hele driftsår omsatte restauranten for drøye 7 millioner kroner og fikk et resultat før skatt på 930.000 kroner.

Publisert:

Les også

  1. Tidligere verdensmester vil ha endringer i Bocuse d’Or

  1. Charles Tjessem
  2. Lillesands-Posten
  3. Hytte
  4. Lillesand