Det blir mer snø i Sør-Norge

Sør-Norge kan vente seg mer snøvær til uka. De siste to dagene har det vært vanskelige kjøreforhold og flere trafikkulykker.

Sørlandet kan vente seg mer snøvær etter to dager med vanskelige kjøreforhold og flere trafikkulykker. Arkivfoto fra 1. januar 2021: Stian Lysberg Solum / NTB
 • NTB
Publisert: Publisert:

Mer snø er på vei til Agder og Telemark de neste dagene. Fra mandag kveld kan det komme 10 til 25 centimeter på 24 timer i midtre og ytre strøk vest for Skien, skriver Meteorologisk institutt på Twitter.

Ytterst på kysten av Agder kan nedbøren komme som sludd eller regn.

Lørdag var det flere trafikkulykker i Agder som følge av krevende kjøreforhold. På E18 i Grimstad var to biler involvert i en ulykke som førte til at ett kjørefelt måtte stenges, skriver NRK. I Lyngdal kolliderte en ATV med en personbil, og to personer ble sendt til sykehus.

– Det har gått i ett nå i to døgn, det har vært enormt mange oppdrag, sier daglig leder Jan Ove Thygesen i Agder bilberging.

Det er også ventet økt vind fra sørøst mandag, særlig i Rogaland og sør i Hordaland. Det er sendt ut gult farevarsel om stiv kuling og storm flere steder langs kysten.

Les også

 1. Advarer mot svært glatte veier

 2. Snøværet gir utfordringer på Stavanger lufthavn, Sola

 3. Snøvær og glatt - sjekk trafikkflyten her

 4. Speilglatt i gata? Her finner du gratis strøsand

 5. Utnyttet snøfallet for fullt: – Jeg kjører på!

Publisert:

Mest lest akkurat nå

 1. På papiret var alt i orden. Bak hyttefasaden skjulte det seg underbetaling, falske timelister og livsfarlige arbeidsforhold

 2. Unge menn uten førerkort krasjet inn i gjerde på Jåttå

 3. 20.000 hus­stander i Roga­land uten skik­kelig inter­nett: Magne surfer på en usta­bil kobber­linje

 4. Smittevernoverlege: – Kan bli en fin vår og sommer, men ny bølge til høsten

 5. Borgli testet banesykling: - Hjelmen knuste momentant

 6. Staten kan ikke betale for alt