Politiet har sjekket Tengs-siktet ut av Espås-saken

Den 50 år gamle mannen som er siktet for drapet på Birgitte Tengs, er blitt sjekket ut av Espås-saken, opplyser politiet til TV 2.

Politiinspektør Lars Ole Berge og politiinspektør Unni Byberg Malmin på pressekonferansen der de fortalte at en person er siktet for drapet på Birgitte Tengs og mistenkt for draper på Tina Jørgensen.
  • NTB
Publisert: Publisert:
Trude Espås (20) ble funnet drept Geiranger i 1996.
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

– Mannen har alibi og var ikke i Geiranger da Trude Espås ble drept, sier politiinspektør Yngve Skovly i Møre og Romsdal politidistrikt til TV 2.

20 år gamle Espås forsvant 8. august 1996. 22 dager senere ble hun funnet voldtatt og drept i Geiranger. Saken er fortsatt uløst og en gjerningsperson er aldri funnet.

50-åringen ble pågrepet onsdag, siktet for å ha drept 17 år gamle Tengs, som ble funnet voldtatt og drept i 1995. Han ble fredag varetektsfengslet i fire uker.

Den siktede mannen er også mistenkt for å ha drept 20 år gamle Tina Jørgensen som forsvant i Stavanger 24. september 2000. En måned senere, den 26 oktober 2000, ble Jørgensen funnet død i en dreneringskum på parkeringsplassen ved Bore kirke på Jæren. Obduksjonen viste at hun ble slått i hjel.

Publisert: