VG: Politiet ble varslet få timer etter Lørenskog-forsvinningen

Tom Hagen (68) skal ha avtalt å møte sivilt politi på en bensinstasjon i nærheten av boligen sin få timer etter at han oppdaget at kona hadde forsvunnet.

Anne-Elisabeth Falkevik Hagen har vært savnet siden 31. oktober i fjor. Hun bodde i dette svarte og hvite huset på Fjellhamar i Lørenskog sammen med sin mann, milliardæren Tom Hagen som er en av Norges rikeste menn. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
  • innenriks.vaktsjef@ntb.no
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Politiet arbeider ut fra en teori om at kona ble bortført 31. oktober. Da Tom Hagen kom hjem denne dagen skal han ha funnet et trusselbrev på gebrokkent norsk hvor det blant annet var fremsatt et krav om løsepenger.

Ifølge VG skal milliardæren først ha søkt etter sin jevngamle kone i et par timer og forsøkt å ringe henne på mobiltelefonen, men uten å få kontakt.

I trusselbrevet skal det også ha stått at Anne-Elisabeth ville bli drept dersom politiet ble involvert. Tom Hagen skal likevel ha kontaktet politiet, som avtalte å møte ham i skjul på en bensinstasjon, ifølge VGs opplysninger.

På grunn av trusselen mot kvinnens liv og helse, har politiaksjonen som har foregått de siste ukene vært hemmelig. Først onsdag valgte politiet å gå ut med saken offentlig.

Publisert:
  1. Politiet

Mest lest akkurat nå

  1. I ett europeisk land er det dyrere å feriere enn i Norge

  2. Kjørte i 94 km/t i 60-sonen - mistet førerkortet

  3. Klart for fjerde koronavaksinedose i Stavanger

  4. «Klart det er mulig å dusje på natten»

  5. – Hvalrossen Freya er nok på vei mot Rogaland nå

  6. Het kokkekonkurranse på siste dag av gladmatens comeback-år