– Politiet tror Anne-Elisabeth Hagen kan ha blitt drept hjemme

Politiet har funnet spor som tyder på at Anne-Elisabeth Hagen kan ha blitt utsatt for vold før hun forsvant fra sitt hjem i Lørenskog.

Politiet har funnet spor som tyder på at Anne-Elisabeth Hagen kan ha blitt utsatt for vold før hun forsvant fra sitt hjem i Lørenskog. Sporene er funnet i familiens bolig i Sloraveien 4. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

 • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Funnet av de tekniske sporene har ledet politiet til en teori om at Anne-Elisabeth Hagen ble drept allerede onsdag 31. oktober, og at hun deretter ble fjernet fra hjemmet sitt av en eller flere gjerningsmenn, skriver VG.

Politiets teori stammer fra den grundige kriminaltekniske gjennomgangen av boligen som ble satt i gang 2. november i fjor. De første overfladiske undersøkelsene ble gjort samme dag som hun ble borte. Da fant de slepespor på badet.

Etter det avisa har fått opplyst, er det mye som tyder på at badet utgjør en svært sentral del av åstedet i Sloraveien, og at hun kan ha blitt angrepet der.

I tillegg arbeider politiet med det identifiserte skoavtrykket som er avsatt flere steder i huset, blant annet på et sted de mener kan knyttes tett opp mot den straffbare handlingen de etterforsker.

Etterforskningsleder Tommy Brøske sier at de ikke kan utelukke at Hagen kan ha blitt drept hjemme.

– Vi holder alle mulighetene åpne. Også på det spørsmålet der, sier Brøske.

Familiens bistandsadvokat Svein Holden sier at de ikke er ikke kjent med opplysninger som tilsier at Anne-Elisabeth Hagen kan være drept i boligen.

Publisert:
 1. Anne-Elisabeth Hagen
 2. Etterforskning
 3. Politiet
 4. Lørenskog

Mest lest akkurat nå

 1. Smittevernlege slår alarm etter mange vaksinerte smittede i Sogndal

 2. Trafikkuhell ved påkjørsel til E39

 3. Vi fulgte dramatikken: Slik var den lokale cupfesten

 4. Cupfiasko for Haugesund etter straffedrama – Eik Tønsberg skremte Odd i Johnsens trenerdebut

 5. Deltavarianten har tatt over. Disse grafene viser hva som nå kan skje i Norge.

 6. Sjokk-kamp for verdseinarane frå Noreg: – Vi pissa nesten på oss