BI-rektor: - Håper han blir funnet i god behold

Medstudenter har deltatt i en privat leteaksjon etter 20-åringen som ble meldt savnet natt til tirsdag.

Publisert: Publisert:

Politiet har søkt etter den savnede på flere steder i Trondheim torsdag. Her foregår søk under Elgeseter bru.

  • Øyvind Lein
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

- På vegne av studenter og ansatte ved BI uttrykker jeg bekymring for den meldingen vi har fått om at en av våre studenter i Trondheim er meldt savnet. Vi håper studenten snarest mulig blir funnet i god behold, sier rektor ved handelshøyskolen BI, Inge Jan Henjesand, til studiestedets hjemmeside.

- Mange har vært ute

Ledelsen ved skolen har dialog med politiet. Skolen stiller også sine lokaler til rådighet dersom studenter ønsker å møtes.

- Vi er kjent med at flere av våre studenter er ute og leter. I forbindelse med det stiller vi våre lokaler til disposisjon for at de kan komme innom campus og møtes, snakke sammen og få mat og drikke, sier kommunikasjonssjef Ole Petter Syrrist-Leite til Adresseavisen torsdag formiddag.

Venner og familie koordinerer leteaksjonen der studentene deltar.

De opplyser på Facebook-siden, der de har koordinert leteaksjonen, at det private søket inntil videre er avsluttet siden politiet nå er i gang med sine søk.

  • Les også:
Les også

Venner og familie leter etter savnet student

Politiet vil gjerne ha kontakt med personer som kan ha sett den savnede studenten Rakavan Jeevaharan. Han forsvant etter en fadderfest i Trondheim sentrum natt til tirsdag Foto: Privat

Epost til medstudentene

2. og 3. klassingene starter først neste uke. Dermed er det i stor grad første års studenter og fadderne som er i byen nå. 20-åringen ble meldt savnet natt til tirsdag denne uken etter en fadderfest.

- Vi har tett dialog med politiet og har tilbudt familien til den savnede den bistand de måtte ha behov for, sier Syrrist-Leite.

I løpet av kort tid går det ut en epost til den savnedes medstudenter med informasjon og beskjed om at skolens støtteapparat er tilgjengelig for de som måtte ønske det.

Skolen har stilt sine lokaler til disposisjon for at studentene som har vært ute og lett skal kunne ha en møteplass. Foto: ØYVIND LEIN

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Regler for utbetalinger til politikere og partier er kjent ulovlig. Det kan få landsdekkende konsekvenser

  2. Signalbygget på Forus skal rives. Her er de nye planene

  3. Ett nytt smittetilfelle i Stavanger

  4. Rødt legger lokk på saken. Slik forklarer Stavanger-politikeren hvorfor hun bryter ut

  5. Fikk du med deg smellet i Gandsfjorden?

  6. Elbiler må betale mer

  1. BI
  2. Adresseavisen