Vei ble gjenåpnet for tidlig i Jølster - politiet beklager

Politiet beklager det tragisk utfallet da en vei ble gjenåpnet for tidlig i Jølster tirsdag. Kort tid etter gjenåpningen gikk raset som tok med seg en bil.

Politiet beklager det tragisk utfallet da en vei ble gjenåpnet for tidlig i Jølster tirsdag. Kort tid etter gjenåpningen gikk raset som tok med seg en bil. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Ved 20.30-tiden tirsdag kveld ble fylkesvei 451 på sørsiden av Jølstravatnetet gjenåpnet etter å ha vært stengt i over tre timer. Politiet besluttet at fylkesveien kunne gjenåpnes etter å ha fått tilbakemelding fra en geolog i Statens vegvesen.

– Det ble vurdert at veien kunne åpnes for at personer som bodde på veistrekningen mellom Vassenden og Skei kunne kjøre ut av området, opplyser politiet i en pressemelding torsdag kveld.

Kort tid etter gikk raset som tok med seg bilen til en mann i 50-årene. Han er fremdeles ikke funnet. I pressemelding presiserer lensmann Dag Fiske i Sunnfjord at forholdene utviklet seg veldig raskt.

– En rakk ikke tidsnok å innføre nødvendige tiltak ved å stenge veien på nytt. Utfallet av at veien ble åpnet, fikk et svært tragisk utfall, noe som en beklager sterkt.

Publisert:
  1. Jølster
  2. Ulykker
  3. Politiet

Mest lest akkurat nå

  1. Over natten ble denne grusbanen til en perfekt isflate. Hvem som har laget den er et mysterium

  2. Folkehelse­instituttet bommet kraftig på smitte­tall i julen

  3. Ber folk slutte med «smitte-shaming»: - Gapestokken ble faktisk avskaffet for mange år siden i Norge

  4. Havarert traktor skapte lange køer i Brekko

  5. Brann i lager­bygning i Dusavik

  6. Sola vurderer å trekke seg fra lokalt sam­arbeid hvis skjenke­stoppen videre­føres lokalt