Medier: Skuespilleren Anne Heche er død

Skuespilleren Anne Heche (53) er død, ifølge blant andre avisen Daily Mail. Hun var i en alvorlig bilulykke i forrige uke.

Skuespilleren Anne Heche ble livstruende skadd i en bilulykke i Los Angeles. Her er hun fotografert i 2021 på premieren til «The tender bar».
  • NTB-DPA-AP
Publisert: Publisert:

Hun døde etter at maskinen som holdt henne kunstig i live, ble slått av, melder avisen.

Politiet etterforsker ulykken der Heche ble skadd. Heche var alene i bilen da hun kjørte inn i et bolighus i Los Angeles forrige fredag. Heche har vært innlagt på sykehus siden.

Familien hennes opplyste i en uttalelse natt til fredag at livet trolig ikke sto til å redde.

– Vi vil takke for alle gode tanker og bønner for Anne, og takke staben og de fantastiske sykepleierne som har tatt vare på Anne. Dessverre pådro hun seg en alvorlig hjerneskade og er fortsatt i koma, kritisk skadd. Det er ikke ventet at hun vil overleve, sto det i uttalelsen fra familien.

Ifølge uttalelsen ble Heche holdt kunstig i live i påvente av undersøkelser om organene hennes kunne doneres. Politiet etterforsker om Heche kjørte i ruspåvirket tilstand da ulykken skjedde.

Heche var en av de mest kjente filmstjernene sent på 1990-tallet og spilte blant annet i «Donnie Brasco» og «Six days, seven nights». Hun fikk en Emmy for sin rolle i såpeoperaen Another World.

Publisert: