«Kyss meg for faen i helvete»-traileren er her

Stavanger-filmen «Kyss meg for faen i helvete» har premiere i august. Nå er traileren klar. — Den er frisk i stilen og har mye humor, sier regissøren.

Publisert: Publisert:

Rollefiguren Tale oppdager en mann dinglende i en fallskjerm fra et tre. Det er Vegard. Foto: Fredrik Refvem

  • Ivar Vasstveit
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

- Kulturkollisjonen i filmen minner om noe jeg opplevde som ung, sier regissør Stian Kristiansen. Foto: Knut S. Vindfallet

9. august treffer ungdomsfilmen "Kyss meg for faen i helvete" norske kinolerret. Den første smakebiten fra filmen, som regissør Stian Kristiansen beskriver som "tidenes datefilm", kom i dag.

Rollefiguren Tale oppdager en mann dinglende i en fallskjerm fra et tre. Det er Vegard. Foto: Fredrik Refvem

— Traileren er frisk i stilen, har mye humor og viser at dette er en morsom kjærlighetsfilm, sier Kristiansen som tidligere har regissert "Mannen som elsket Yngve" og "Jeg reiser alene".Likevel understreker Kristiansen at filmen er mer enn en lett komedie.

— Samtidig som den er morsom vet jeg jo at den er både sterkere og mer rørende enn slik den kanskje framstår i traileren, sier han.

Hverdagslig ungdomsspråk

Noen har reagert på det til dels freske språket ungdommene bruker i filmen, men Kristiansen påpeker at litt banning og den slags hører til i et hvilket som helst ungdomsmiljø utenfor bedehuset i disse dager.

— Det er et tidsriktig ungdommelig språk. Samtidig som jeg har latt banningen være i filmen med vilje, er dette ord som er normale for ungdom å bruke, sier regissøren.

Fram mot premieren har han et travelt program.

— Egentlig skulle jeg hatt ferie fra mandag av, men det er fortsatt en del som skal gjøres. Vi gjør sluttmiks, lager plakater og så skal vi få i stand en musikkvideo med utgangspunkt i filmen hvor hun som spiller hovedrollen synger, sier Kristiansen.

Les også

- Dette blir tidenes datefilm

Romantisk komedie

Komedien "Kyss meg for faen i helvete" handler om noe så hverdagslig, men samtidig vanskelig, som å bli forelsket i feil fyr.

17 år gamle Tale, spilt av Eili Harboe, leder en amatørteatergruppe som tradisjonen tro setter opp revy med kassegitarer og skuespillere utkledd som kyr. Ikke dypt nok, mener Tale, som klarer å overbevise gruppa om å sette opp et stykke av Jon Fosse.

Nytt stykke krever ny kyndig instruktør, spilt av Kristoffer Joner. Han bestemmer seg fort for at den lokale helten Vegard, fotballagets kaptein, skal spille hovedrollen mot Tale i Fossestykket.

Uten at hun selv vil det, begynner etter hvert Tale å få følelser for den håpløse fotballidioten blottet for skuespillertalent.

—  Kulturkollisjonen i filmen minner om noe jeg opplevde som ung, sa regissør Stian Kristiansen da han møtte Aftenbladet under innspillingen i fjor høst.

—  Jeg var med i Barne- og ungdomsteatret til Rogaland teater, men spilte også fotball. Jeg våget ikke fortelle fotballgjengen at jeg drev med teater.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. 382 milliarder kroner. Det er den nye prislappen på ferjefri E39

  2. Ulf Sandnes leder, Ranheim dominerer toppkampen

  3. National Oilwell Varco sier opp i Stavanger

  4. SAS erstatter Boeing med fly som dette mellom Sola og Gardermoen

  5. Bussveien blir smalare ved Forussletta og Stavangerveien

  6. Brann i Kampensgata i Stavanger - en beboer uskadet

  1. Film