Bompengepartiet, valgomater og kjendiser

PODKAST: Blir det maktskifte i Sandnes og Stavanger? Kan vi stole på valgomatene? Og hvilke kjendiser har Jan Zahl og Leif Tore Lindø delt akkurat litt for mye informasjon med?

Publisert: Publisert:

Flertallspartiene Ap, Frp og Sp i Sandnes, her med Stanley Wirak, Pål Morten Borgli og Sofie Margrethe Selvikvåg, kan miste flertallet i Sandnes. Foto: Marie von Krogh

  • Leif Tore Lindø
    Journalist

I ukens utgave av podkasten Aftenbla-bla går vi løs på meningsmålingene i Sandnes og Stavanger. Wirak/Borgli-alliansen kan stå for fall, det samme kan Høyres 24-år lange ordførerstyre i Stavanger, selv om partiet Høyre går fram på målingen. Og hvem er det som lager bølgene? Jo, Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB). De kan havne på vippen, men hvem vil de støtte? Og hva må partiene gi FNB for å få makt og ordfører?

Aftenbladets kommentatorer Harald Birkevold og Hilde Øvrebekk er med for å analysere, spå og si «hva var det jeg sa». De har også testet valgomatene. Hvilket utbytte har egentlig folk av dem? Er de til å stole på?

Du får også høre Jan Zahl og leif Tore Lindø snakke om kjendiser de har møtt, inspirert av Hanne fra Bryne, som møtte super­stjernen Channing Tatum på Byrkjedalstunet. Hvilken kjendis fikk vite akkurat litt for mye om Jan Zahls tunge oppvekt på Bryne, og hvilken kjent person fikk Leif Tore Lindø til å lyve om sine surfe-kunnskaper?

Aftenbla-bla kan du lytte til og abonnere på i Itunes, eller der du finner dine podkaster. Du kan også høre ukens episode her:

Publisert:
  1. – Kanskje det er statsministeren som tjener for lite?

  2. Vi er på vårt mest ulykkelige mellom 40 og 50

  3. Hvorfor gratulerte Erna Solberg en familie på Finnøy med nytt bord?

  4. - Sykehuset var mitt ene trygge sted. Så kom koronaen, og plutselig var all trygghet borte

  5. Takk, korona! Endelig slipper vi all denne klemmingen

  6. Rektor på Auglend skole: - Vi makser allerede bruken av ansatte på skolen

  1. Aftenbla-bla