Slik var Bocuse d’Or dag 1

Her kan du se Christian André Pettersen, Håvard André Josdal Østebø og de andre kokkene som kniver om å bli best i verden i aksjon.

Publisert: Publisert:
  • Kine Hult
    Journalist
iconDenne artikkelen er over ett år gammel
Les også

Nå er sirkuset i gang i Lyon

Tirsdag morgen gikk startskuddet for Christian André Pettersen i arenaen i Lyon. I løpet av 5 timer og 35 minutter skulle han og assisterende kokk Håvard André Josdal Østebø lage ferdig sine to retter som så skal bedømmes av et dommerpanel som består av én mesterkokk fra hvert deltakerland.

Her kan du se sendingen fra konkurransen både tirsdag og onsdag. Prisseremonien starter om lag klokken 18.00 onsdag kveld.

Les også

Se den norske menyen: Vil vinne Bocuse d’Or med purre fra Jæren og tang fra Lofoten

Programmet tirsdag:

08:40 - Christian André Pettersen og Team Norway starter konkurransen.

13:40 - Tallerkenrett bæres ut

14:15 - Kjøttfatet bæres ut

15:00 - Team Norway ferdig med konkurransen.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Mamma Ingebrigtsen ble forferdet over Jakobs løp: – Han er tross alt 20 år i dag og må få bestemme selv

  2. Politiet hjelper turgåer som har gått seg vill

  3. Ekteparet ivrer for at flere skal oppleve det gode livet på Nesflaten

  4. – Hurtigruten er selve symbolet på det nye Norge: Luksus på øvre dekk, fattigdom og frykt hos de som driver maskineriet

  5. To smittet av koronavirus i Randaberg

  6. Ny E18 ved Larvik kostet 5,2 mrd. kroner. På veien forsvant avkjøringen til byen.

  1. Bocuse d'Or
  2. Christian André Pettersen