Slik var Bocuse d’Or dag 1

Her kan du se Christian André Pettersen, Håvard André Josdal Østebø og de andre kokkene som kniver om å bli best i verden i aksjon.

Publisert: Publisert:
Les også

Nå er sirkuset i gang i Lyon

Tirsdag morgen gikk startskuddet for Christian André Pettersen i arenaen i Lyon. I løpet av 5 timer og 35 minutter skulle han og assisterende kokk Håvard André Josdal Østebø lage ferdig sine to retter som så skal bedømmes av et dommerpanel som består av én mesterkokk fra hvert deltakerland.

Her kan du se sendingen fra konkurransen både tirsdag og onsdag. Prisseremonien starter om lag klokken 18.00 onsdag kveld.

Les også

Se den norske menyen: Vil vinne Bocuse d’Or med purre fra Jæren og tang fra Lofoten

Programmet tirsdag:

08:40 - Christian André Pettersen og Team Norway starter konkurransen.

13:40 - Tallerkenrett bæres ut

14:15 - Kjøttfatet bæres ut

15:00 - Team Norway ferdig med konkurransen.

Publisert: