Lite peiling på musikk? Her er triksene du trenger

Er det lov å feike god musikksmak? Ja, mener musikkanmelder Leif Tore Lindø og gir deg et par tips.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Ukens podgjest i podkasten «Ting du burde visst (men ikke tør spørre om)» er Leif Tore Lindø, journalist og musikkanmelder i 20 år. Han mener det er enkelt å fremstå som kunnskapsrik på musikkfronten.

– Mange mennesker har en frykt for å tilhøre det anonyme midtsjiktet, at det ikke er noe med deg. Flere bruker musikksmaken til akkurat det - å fremstå som mer avansert enn de egentlig er, sier Leif Tore Lindø og gir podkastlytterne et par triks for å feike god musikksmak.

Musikkjournalist i Aftenbladet, Leif Tore Lindø, er gjest i ukens podkast.

– Er det anerkjent nok å like Stavangerkameratene?

– Det er det mest allsangvennlige vi har hatt siden Mods. De vet at de holder på med noe som er lett underholdning og bruksmusikk, og det er akkurat det de er.

Disclaimer: Podden siterer Stavangerkameratene litt upresist. Vi gjengir derfor det korrekte refrenget av låten «Nettet (Digitale hjerter og smilefjes)».

Hvis du seie ka du hette, så finne eg deg på nettet, finne eg deg på nettet. Hvis du seie ka du hette, så finne eg deg på nettet, finne eg deg på nettet.

Du må bare ta å googla meg. Men då klare du ikkje å finna ud av meg. Du kan’kje se om eg e ærlige. Men eg kan se at du e herlige.

Publisert: