Helge Torvund får inspirasjonspris

Rogaland Lokalavdeling, Norges Psykologforening (NPF) har besluttet å gi årets Inspirasjonspris pris til poet og forfatter Helge Torvund.

Helge Torvund får inspirasjonspris.
  • Stavanger Aftenblad
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Inspirasjonsprisen har blitt etablert for å fremme mennesker i Rogaland som gjør en ekstra innsats for å fremme psykologfaget

Kriterier som blir lagt til grunn er:

Fremme psykologi som fag.

Kreativitet og nytenking innenfor fagfeltet.

Etablering av/bidrag til nettverk som fremmer betydningen av psykologrollen.

Inspirasjon for psykologkolleger.

Inspirasjonsprisen deles ut hvert år på årsmøtet til Norsk Psykolog Forening, Rogaland Lokallag. Prisen deles ut til en psykolog som fortjener en spesiell pris på grunn av sine inspirerende tanker og faglige refleksjoner. Psykologen som mottar prisen har gjennom sitt virke utmerket seg spesielt ved å la sin fagkompetanse og ideer smitte over på kollegaer.

I tillegg har psykologen gjennom sitt virke inspirert mennesker i lokalsamfunnet direkte eller indirekte, ved sin profesjonelle og inspirerende væremåte og faglige bidrag. Hvert år sender psykologmedlemmene i NPF Rogaland inn forslag til hvem de ønsker skal motta prisen. Psykologen som mottar prisen har gjennom sitt arbeid arbeidet for å forbedre menneskers livsvilkår og livskvalitet gjennom utvikling og formidling av psykologis kunnskap, og gjennom praktisk anvendelese av psykologisk fagkunnskap. Prisvinneren har gjennom sitt virke ivaretatt andre medlemmer og fremmet psykologisk fagkunnskap til befolkningen i lokalsamfunnet.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Stengte Stavanger luft­havn etter mis­tenk­elig funn

  2. Mistenker nå at alle med inn­reise som er smittet, har omi­kron-varianten

  3. Verdens største sjakk­brett kan havne i Stav­anger sent­rum

  4. Viking i dialog med Brentford om Gunnarsson-kjøp

  5. – Kan komme flere og streng­ere til­tak denne uken

  6. Dette mener Tripic Viking må gjøre for å bli en ut­fordrer om serie­gullet