Countryartisten Kane Brown gikk seg bort på sin egen tomt – måtte reddes ut av politiet

Countryartisten Kane Brown er kjent for hitlåten «Lose It» – men ble selv «lost» på tomten til sitt nyinnkjøpte hus i Nashville og måtte reddes ut av politiet.

Publisert: Publisert:

Kane Brown da han vant prisen for beste mannlige musikkvideo under CMT Music Awards i Nashville i fjor for «Lose It». Foto: AP

  • NTB

Kane Brown har akkurat fått seg nytt sted å bo sammen med kona Katelyn Jae. Der hører det med en 120 mål stor eiendom, i tilknytning til enda større skogsområder rundt.

– Jeg sa til kona at jeg ønsket å ta en titt på eiendommen og bli borte en halvtimes tid. Jeg dro med kompisen min og kjæresten. Jeg hadde på meg short og t-skjorte. 30 minutter ble til tre timer, det begynte å regne og bli mørkt og kaldt, skriver Brown i et innlegg på Facebook, gjengitt av Daily Mail.

Han ville nemlig forklare seg, etter å ha fått gjennomgå i sosiale medier for å ha «gått seg bort i sin egen hage» da episoden først ble kjent.

GPS-en på de raskt strømløse telefonene førte Kane Brown og vennene, som kjørte firehjulstrekker, til bratte klipper. Han fikk tak i en annen venn, som fant følget – men ikke veien tilbake igjen.

– I stedet for tre var vi da fem stykker som hadde gått oss bort.

Dermed kontaktet countryartisten politiet, som kom og berget dem ut. Da hadde Kane Brown vært borte i syv timer. Han har i et intervju med Extra sagt at kona trodde det var en spøk – og at han bare prøvde å unngå å hjelpe henne med å pakke ut flyttekassene.

Dermed fikk Kane Brown litt ekstra omtale i samme uke som han slipper EP-en «Mixtape Vol. 1», der man blant de tidligere utgitte låtene finner gjesteartister som Swae Lee, Khalid og John Legend.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Bistandsadvokat vil snakke med kvinnen i kveld eller onsdag

  2. Familie­selskap skal være grunn til flere korona­smittede i Stavanger

  3. Mann (18) kjørte i 230 km/t i Ryfast mens han filmet med mobilen: – Jeg blir sint og opprørt

  4. Kvinnelig lærer tiltalt for sex med mindreårig elev

  5. Fire ansatte korona­smittet hos ConocoPhillips

  6. Ungdommen fikk sitt eget anneks på fjellet: – Her slipper de å henge med oss voksne

  1. Musikk
  2. Country (musikk)