– Ensomhet og penger er et større russe-problem enn fyll og bråk

PODKAST: Russen er snillere og roligere enn før. Det er et større problem med utenforskap og penger enn fyll og bråk. Vi snakker om russen, og om Hege Liadals reiseregninger, i ukens episode av Aftenbla-bla.

Publisert: Publisert:

Foto: Carina Johansen

Søppelet følt etter årets russedåp på Vaulen. Politiet har hatt mange oppdrag knyttet til russen. Men dagens russegenerasjon er i utgangspunktet snillere, ryddigere og lager mindre bråk enn tidligere russekull. Kanskje er utenforskap og pengekjøret vel så store utfordringer for russen som bråk og fyll?

Vi har med oss journalistene Håvard Tanche-Larsen Knutsen og Stella Brevik som begge har vært ute og skrevet om russen.

Denne uken ble det avslørt at AP-politiker og stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal - i beste fall - har rotet med reiseregningene. Hun har nå trukket seg fra sine verv, og hun er anmeldt til politiet. Hva skjer med henne? Er hun ferdig som politiker? Finnes det tilgivelse? Hvor alvorlig er denne saken? Aftenblad-kommentator Hilde Øvrebekk tegner og forklarer.

Bonus: Alle i studio røper hva de skrev på sine russekort. Det som var stilig da vi var 18–19 er IKKE nødvendigvis like stilig nå.

Aftenbla-bla kan du abonnere på og lytte til i Itunes, eller der du finner dine podkaster. Du kan også høre ukens episode her:

Publisert: