Blir 2019 erotikkens år, slik Erna Solberg vil?

PODKAST: I årets første «Aftenbla-bla» går vi tungt inn i erotikken, tyngre inn i politikken, blytungt inn i Viking-depresjonen og flere tungvektere spår en dobling av Michelin-stjerner til Stavanger innen utgangen av 2019.

Publisert: Publisert:

Erna Solberg vil at nordmenn skal få flere barn, men er vi klare for en erotisk dugnad? Bildet er fra Musèe de l'erotisme i Paris, der de virkelig tar erotikken på alvor. Foto: Sven Egil Omdal

Denne artikkelen er over ett år gammel

Jan Zahl og Leif Tore Lindø tar både kongen og statsministeren på ordet og utroper 2019 til erotikkens år, og et år der man skal være snille med hverandre. Men hva kommer først? Erotikken eller snillheten? Kan de to eventuelt kombineres?

Aftenblad-kommentator Harald Birkevold spår om valget i 2019. Blir det ny Høyre-ordfører, eller vil et sterkt Ap-mannskap omvende sentrum? Hva med Wirak og Borgli? Får de fire nye år? Vil bompengemotstanden snu opp ned på alt?

Utenriksreporter Arild Inge Olsson er ikke sikker på at Donald Trump sitter ut året, men hvem skal eventuelt felle ham? Og ikke minst: Hvor mange Michelin-stjerner har Stavanger ved utgangen av året, og har Viking klart å holde seg i eliteserien?

Podkasten Aftenbla-bla kan du abonnere på og lytte til i Itunes eller der du finner dine podkaster. Du kan også høre ukens episode her:

Publisert: