Går solo på Checkpoint

Begge er unge sanger/låtskrivere, begge har gjort det stort på Zoom, og begge er fra Stavanger. Og både Larsie og Erik Salvesen spiller på Checkpoint Charlie torsdag kveld.

Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over 17 år gammel

En annen ting de to lokale soloartistene har til felles, er at de entrer Checkpoint-scenen med hvert sitt utmerkede band i ryggen.

Larsie heter egentlig Lars Arne Lindland. Han er 21 år gammel, og er tilknyttet RUF-miljøet. I mange år var han gitarist i bandet The Volunteers, og spiller også fast i Selomes band.

Nå er det imidlertid solokarrieren han satser på. Larsie spiller melodiøs rock med et stenk av country, med de største inspirasjonene fra amerikansk rock.

Han debuterte live nettopp på Checkpoint-scenen under Zoom 01. Siden har Larsie varmet opp for Loosegoats og Askil Holm i Folken.

Med seg på scenen på Checkpoint i kveld har Larsie Lillebjørn Nygaard (trommer) fra Lint, Knut Jonas Sellevold (gitar) fra Reverend & Dr. William Grace og Øystein Eide (bass).

Erik Salvesen er 23 år gammel. Han har spilt gitar og sunget siden han var 11, har skrevet sanger siden han var 14, og er inspirert av låtskrivere som Lennon/McCartney, Ray Davies og Brian Wilson. samtidig kjenner han seg også igjen i for eksempel Noel Gallagher fra Oasis, Gaz Coombs fra Supergrass, og Crispin Hunt fra Longpigs. Morten Abel har også alltid vært et av Eriks store idol.

Med seg på scenen har Erik Salvesen bandet The Mayflies, som består av Ole Reidar Gudmestad (vokal og gitar), Arild Brekken (bass), Sindre Sivertsen (trommer) og Trond Aril Espedal (vokal og tangenter).

Erik & TheMayflies deltok under årets Zoom-arrangement på Checkpoint, og oppnådde å være blant de fem deltakerne som fikk hederlig omtale fra Zoom-juryen.

Publisert: