Her er Folkens nye sjef

Jesper Brodersen er ansatt som ny daglig leder på Folken.

Jesper Brodersen blir ny daglig leder på Folken.

 • Leif Tore Lindø
  Leif Tore Lindø
  Journalist
Publisert: Publisert:

Brodersen har siden 2011 vært ansatt som bookingsjef på Folken. Han har lang erfaring fra musikkbransjen med blant annet prosjektledelse, plateselskapsarbeid og management. Han tiltrer stillingen som daglig leder 1. mars 2021.

– Jesper har lang fartstid på Folken og har et brennende engasjement for å bringe huset inn i en ny og spennende fase. Han har stort nettverk i kulturlivet lokalt og nasjonalt, og kjenner Folken i alle ledd. Jesper har spennende tanker om hvilken retning han ønsker at Folken skal være med å videreutvikle Stavanger som studentby. Styret er veldig fornøyd med ansettelsen og ser frem til å jobbe videre med Jesper», sier styreleder Anne Marie Lund i en pressemelding.

Rett før jul sa Mariann Bjørnelv opp som Folken-sjef. Hun har fått ny jobb som festivalsjef i Moldejazz , der hun starter 1. mars 2021.

Jesper Brodersen

– Jeg er veldig glad for at styret viser meg tilliten og satser på meg som ny daglig leder på Folken. Folken har de siste årene utviklet seg til en stødig og profesjonell kulturaktør med betydning for både nasjonalt kulturliv og Stavanger, og det er spennende prosesser i gang. Det føles godt for oss som jobber på dette fantastiske huset å merke at byen og studentbyen ønsker seg og har troen på et sterkt Folken. Folken leverer høy kvalitet som arrangør for publikum i regionen, og er i økende grad en reell aktør når beslutningstakerne diskuterer studentkultur og studenttrivsel. Nå skal vi gjennom denne pandemien for å fortsette det gode arbeidet, med den høye kompetansen vi har i organisasjonen og den sterke ryggraden vi har i de frivillige», sier Jesper Brodersen

Les også

 1. Vil døpe hele området Akropolis

 2. – Jeg var en deprimert drittsekk som var likegyldig til alt

 3. Premieren nærmer seg – på fjerde forsøk...

Publisert:
 1. Musikk
 2. Studentliv
 3. Kultur

Mest lest akkurat nå

 1. 58 smittet etter russefeiring i helgen

 2. «Ap og AUF misbruker 22. juli»

 3. Kommunen nekter henne å bygge opp igjen hytta etter brann

 4. 30 nye smittetilfeller på Nord-Jæren

 5. Ein barnehage i Gjesdal begynte å ringe far først når eit barn blei sjukt. Då skjedde noko uventa

 6. «Fuckin transe». «Homo» og «lesbe». Aleksandra har stått i digital mobbing i to år