Etterlyser bønder fra Rogaland til «Jakten på kjærligheten»

Programleder Gunhild Dahlberg mangler Rogalands-bønder til neste sesong av «Jakten på kjærligheten».

Publisert: Publisert:

Programleder Gunhild Dahlberg trenger amorøse bønder fra Rogaland til neste sesong av i «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2

  • Simen Ingemundsen
    Journalist

Denne høsten går Gunhild Dahlberg inn i sin tredje sesong som programleder for «Jakten på kjærligheten». Årlig benker 450.000 seere seg foran skjermen for å få med seg det 15 år gamle TV-programmet. Selv om søknadsprosessen allerede har pågått en god stund, er det enda noen uker igjen til å melde seg på. Ingen bønder fra Rogaland har meldt seg på til neste sesong.

– Nå har bønder fra Rogaland en god mulighet til å melde seg på, sier Gunhild Dahlberg.

Reklame for Rogaland

TV 2 søker single bønder fra hele landet, men det er lenge siden noen fra Rogaland har deltatt. I 2013 deltok Anders Ueland fra Jæren og seinest i 2016 deltok Brynebonden Erlend Haugland i programmet.

Aftenbladet har vært i kontakt med Haugland som selv jaktet og oppnådde stor suksess. Han oppfordrer alle single jærbønder til å melde seg på, og mener at «Jakten på kjærligheten» er den perfekte møteplass for å finne den store kjærligheten. Det ble full klaff for Haugland.

– Om en ikke er med i lotteriet kan en heller ikke vinne, sier Haugland.

Programleder Gunhild Dahlberg ønsker at flere bønder på vestlandet melder seg på årets sesong av «Jakten på kjærligheten».

– Jeg håper at noen fra Rogaland søker. Siden jeg har slekt på Vestlandet, hadde de vært ekstra stas med bønder fra den delen av landet, sier Dahlberg.

– Det er også god reklame for Rogaland, legger programlederen til.

Har lyktes for tidligere bønder

Innspillingen er planlagt å starte i juni og det søkes etter interesserte bønder som helst må være under 40 år. De kan enten drive gården eller ha odel, men viktigst av alt de må ha lyst til å bli kjent. I løpet av programmets levetid er det mange som har lyktes med å funnet den store kjærligheten i TV 2 sitt reality-program. Programmet har i ettertid resultert i to «jakten-babyer» og flere bryllup.

– Jeg tror at flere har gått lei av Tinder, sier Dahlberg og legger til at det er større sjanse for å finne den rette gjennom TV-programmet «Jakten på kjærligheten», enn gjennom Tinder.

Så gjenstår det å se om det blir mange rogalendinger som melder seg på året sesong. Selv om du ikke melder deg på, så har Gunhild Dahlberg et tips;

– En kan også melde på noen en kjenner, det er ofte noen som trenger det lille ekstra sparket i riktig retning.

Publisert:

Les også

  1. TV 2 må ut i ny milliardkamp for å beholde Premier League. Dette sier konkurrentene.

  2. Medieåret kan bli både omskiftelig og turbulent

  1. Rogaland
  2. Landbruk
  3. TV 2
  4. Jæren