Melodi Grand Prix satser friskt neste år

Koronapandemien tvang arrangørene til å avlyse Eurovision. Nå er NRK i gang med å planlegge neste års Melodi Grand Prix.

Publisert: Publisert:

Fikk ikke prøve seg i Euorvision. Neste år stiller hun som pauseinnslag når norske MGP skal gå av stabelen. Foto: Foto: Tore Meek / NTB scanpix

 • NTB

NRK skal arrangere norsk finale i MGP i 2021 og løsningen med delfinalene videreføres, fremgår det fra kanalen.

Nylig ble det klart at årets vinnerlåter ikke får delta i 2021. I kjølvannet av dette har årets MGP-vinner Ulrikke Brandstorp møtt ledelsen i Underholdningsavdelingen for å avklare sin rolle. Hun har takket nei til å delta neste år, men ifølge planen skal hun opptre med både «Attention» samt en ny låt, som såkalt mellomakt i MGP 2021.

– Vi tilbød Ulrikke å være med som finalist i neste års MGP, men jeg har forståelse for at det er vanskelig å erstatte det å stå på Eurovision-scenen i år. Ulrikke er en fantastisk artist som vi nok kommer til å se mye til i årene som kommer, sier Christina Rezk Resar, fungerende redaktør i NRK Underholdning.

Det blir delfinaler neste år, med en stor finale og ti finalister. Flere detaljer om MGP 2021 vil annonseres på et senere tidspunkt.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

 1. Nedslående beskjed fra Raja til idretten

 2. Ryfast-bommen: - Fortsatt en utfordrende sak

 3. En oase av de sjeldne. Hageentusiaster valfarter til Tor Gundersens hage.

 4. Tre styrepils i 60 knop

 5. Venter «graverende rapport» etter konsert i Egersund

 6. Saudabu blir ny toppsjef i Equinor: - Det blir bra med en ingeniør

 1. Melodi Grand Prix
 2. NRK
 3. Ulrikke Brandstorp
 4. Underholdning