JOWST: Sikker på at vi går videre

Norge går til finalen i Eurovision Song Contest enten den mye omtalte lysmaska funker eller ikke, tror JOWST. Torsdag ettermiddag går prøve før det gjelder.

Vokalist Aleksander Walmann (til høyre) og Joakim With Steen under onsdagens første prøve. Maska var mørk under begge gjennomføringene.
  • Alexander Vestrum
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Under begge prøvene onsdag sviktet teknikken, og LED-maska var helt svart.

– Vi har reparert kabelgangen mellom maska og senderen. Den er tatt fra hverandre, satt sammen og teipet.

Den kan bli ødelagt. Den funker 100 prosent nå, men det er bare at jeg må være litt forsiktig og ikke bevege meg for mye, sier Joakim With Steen, alias JOWST, til NTB.

Joakim With Steen med en pappmodell av LED-maska.  Den ekte versjonen funker forhåpentligvis torsdag.

Ved 16-tiden norsk tid torsdag står han og vokalist Aleksander Walmann på scenen i Kiev i den tredje og siste prøven. Semifinalen starter klokka 21 norsk tid, og drøyt to timer senere blir det klart om Norge er blant de ti landene som går videre til lørdagens finalen.

– Jeg tror det går kjempefint selv uten at maska funker i dag, for nå skal vi bare gå videre fra semifinalen. Men for å vinne hele konkurransen må den funke. Det er prikken over i-en som setter hele prosjektet på riktig sted, sier den norske artisten.

- Jeg tror det går kjempefint selv uten at maska funker i dag, for nå skal vi bare gå videre fra semifinalen, sier Joakim With Steen.
Publisert: