Digital gladmat i podkast og tv

Gladmatfestivalens fagkonferanse Kokepunktet sendes i år på podkast, der kokker, produsenter, matpersonligheter og matentreprenører til samtaler om regionens mat og matkultur.

Publisert: Publisert:

Roger Joya fra Sabi Omakase er blant profilene som stiller i Gladmat-podkasten denne uken. Foto: Fredrik Refvem

  • Stavanger Aftenblad

Følgende lokale matnavn stiller i til podkastopptak under vignetten Kokepunktet, i regi av Storhaug Productions:

  • Jarle Madsen fra Jarles vinskole
  • Hanne Berentzen og Tom Helge Sørensen fra Ostehuset
  • Roger Joya fra Sabi Omakase
  • Øystein Ohma fra Bellies
  • Patricia Mendez fra salsaprodusenten Salsitas.

Podkastepisodene kan lyttes til der du vanligvis hører på podkast.

TV-sendingene, som Gladmat satser stort på i år, blir derimot å se på Matkanalen på tv og på Glamatens egen Facebook-side. Fire episoder skal det bli, hver på 20 minutter.

Sammen med komiker og skuespiller Christian Eriksen har Gladmaten i år samlet kokker, produsenter, artister og folk som liker å spise nettopp på kjøkkenet. I løpet av fire episoder får seerne møte åtte av våre beste kokker i kokkekamp, der de må takle både tidspress og ikke minst gjester som forstyrrer i matlagingen.

Du får også bli med til til bakgården og kjøkkenet og høre kokker og produsenter snakke om sesongråvarer, mattrender, tradisjonsmat og preservering.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Ryfast fortsatt gratis – Vegvesenet hever kontrakten med Tecsidel

  2. Norge kan bli rødt om to uker

  3. Hun danket ut politikere i kampen om Stavanger-jobb

  4. Rystende film om fake news på sitt verste

  5. Hareide signerte byvekstavtalen: - En god dag for Rogaland

  6. 13 bekreftet smittet på norskeid skip

  1. Gladmat
  2. Podcast