Digital gladmat i podkast og tv

Gladmatfestivalens fagkonferanse Kokepunktet sendes i år på podkast, der kokker, produsenter, matpersonligheter og matentreprenører til samtaler om regionens mat og matkultur.

Roger Joya fra Sabi Omakase er blant profilene som stiller i Gladmat-podkasten denne uken. Foto: Fredrik Refvem

  • Stavanger Aftenblad
Publisert: Publisert:

Følgende lokale matnavn stiller i til podkastopptak under vignetten Kokepunktet, i regi av Storhaug Productions:

  • Jarle Madsen fra Jarles vinskole
  • Hanne Berentzen og Tom Helge Sørensen fra Ostehuset
  • Roger Joya fra Sabi Omakase
  • Øystein Ohma fra Bellies
  • Patricia Mendez fra salsaprodusenten Salsitas.

Podkastepisodene kan lyttes til der du vanligvis hører på podkast.

TV-sendingene, som Gladmat satser stort på i år, blir derimot å se på Matkanalen på tv og på Glamatens egen Facebook-side. Fire episoder skal det bli, hver på 20 minutter.

Sammen med komiker og skuespiller Christian Eriksen har Gladmaten i år samlet kokker, produsenter, artister og folk som liker å spise nettopp på kjøkkenet. I løpet av fire episoder får seerne møte åtte av våre beste kokker i kokkekamp, der de må takle både tidspress og ikke minst gjester som forstyrrer i matlagingen.

Du får også bli med til til bakgården og kjøkkenet og høre kokker og produsenter snakke om sesongråvarer, mattrender, tradisjonsmat og preservering.

Publisert:
  1. Gladmat
  2. Podcast

Mest lest akkurat nå

  1. Het budkamp om hytte ved Hellestøstranden

  2. Slik gikk det da politikerne ble orientert om brannnsaken til Berit

  3. Hardt ut mot NRK-program: Tre påstander om vekt, trening og kosthold stemmer ikke, ifølge eksperter

  4. Sjekk programmet: Slik blir 17. mai i Stavanger

  5. – Samfunnet kunne vært spart for utgiften

  6. Vi kan vel leve godt med de kroppene vi har?