Fire nye bønder jakter på kjærligheten på TV i høst

Med kamera på slep gikk Trine Turtum fra Vågå på date for første gang.

Her er årets «Jakten på kjærligheten» -bønder: Ronny Stokland fra Klepp, Christoffer Trøseid fra Nord-Odal, Trine Turtum fra Vågå og Andreas Lillevatn fra Steinkjer.
  • NTB
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

«Jakten på kjærligheten» er et folkekjært programkonsept på TV 2, og også i høst blir det kjærlighetsjakt, melder kanalen.

De fire som frister lykken er Ronny Stokland fra Klepp, Christoffer Trøseid fra Nord-Odal, Trine Turtum fra Vågå og Andreas Lillevatn fra Steinkjer, fremgår det av pressemeldingen.

Programleder Gunhild Dahlberg leder sin tredje sesong i år. Hun har dette å si om årets bønder og sesongen: – Årets fire bønder er flotte folk som virkelig har bydd på seg selv under innspillingen i sommer. De er veldig ulike som personer og bor på ulike steder i Norge.

Dahlberg røper følgende via pressemeldingen om sauebonden fra Vågå:

– Trine har ikke vært på date før og har heller ikke vært i et forhold tidligere, så dette blir ilddåpen, men hun er en tøffing som kaster seg ut i dating-verden med skrekkblandet fryd.

I tillegg til romantikk loves det vakker norsk natur, innsikt i gårdslivet og flørteseanser som er preget av smittevernregler.

«Jakten på kjærligheten» har sesongpremiere i oktober 2020 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Publisert: