Mission Impossible i medvind

Filmingen av Mission Impossible ble vanskelig tirsdag, onsdag jobbet de på spreng for å hente det tapte.

Onsdag kunne crewet endelig filme igjen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Tirsdag skulle være første dagen med filminnspilling for «Mission: Impossible 6» på Preikestolen. Den dagen blåste bort. Onsdag var produksjonen tidlig i gang for å ta igjen det tapte.

Hvordan den tapte dagen påvirker tidsskjemaet for produksjonen, er det vanskelig å få svar på. Aftenbladet blir henvist til produksjonens presseansvarlig, Amanda J Brand.

– Det eneste jeg si er at vi filmer i dag, skriver Brand i en epost.

Tidligere i produksjonen har Per Henry Borch i Truenorth Norway uttalt seg, men nå skal all kommunikasjon gå gjennom Brand.

Vakter i området.
Les også

MI 6-crewet startet grytidlig onsdag morgen

Les også

«Mission: Impossible 6» får norske filmpenger fordi filmen er på engelsk

Helikoptertrafikk til Preikestolen også onsdag.

Har sett Cruise før

Onsdag var det planlagt at turister og presse skulle få tilgang til et platå over Preikestolen klokka 14.00. En som hadde møtt frem, men heller valgte å snu, var Kjell Erik Normann.

– Når Cruise skulle hit til Preikestolen, så måtte jeg komme og se. Jeg har jo sett han en gang før. Jeg var på ferie ved Burj Khalifa, da var det mye helikopter der, når jeg kom hjem så fant jeg ut at det var innspilling av Mission Impossible med Tom Cruise, sier Normann.

Regissør Christoffer McQuarrie snakker med Forsand-ordfører Bjarte Dagestad og fylkesordfører Sovleig Ege Tengesdal.

Han er oppe ved vaktene klokka 12.00, og har ikke lyst til å vente til klokka 14 for å kaste et blikk på settet. Men han får gjerne med seg filmen i etterkant.

– Jeg har sett alle filmene. Nå er jeg selvfølgelig ekstra spent på scenene fra Preikestolen. Det blir moro å se om været i filmen er litt rufsete og norsk, sånn som vi kjenner det, sier Normann.

Kjell Erik Normann gadd ikke vente på Cruise.


Fikk et kvarter

Det var en håndfull skuelystne som hadde møtt opp til vinduet klokka 14.00. Turister fikk lov til å ta bilder, men forbud mot å filme i det kvarteret de hadde mulighet til å kikke ut over platået.

Tom Cruise var ikke å se, men Christoffer McQuarrie slo av en prat med både ordførere og andre lokale som var involvert.

Publisert: