Er dette grunnen til at Hollywood-kjendisen Channing Tatum var på Byrkjedalstunet i fjor?

Da kjendisen og Hollywood-stjernen, Channing Tatum dukket opp på Byrkjedalstunet i fjor, visste ingen hvorfor. Nå kan ting tyde på at svaret kommer søndag.

Publisert: Publisert:

Hanne Nilsen vil ikke si hun er blodfan, men hun synes likevel det var stas å møte Hollywood-stjernen Channing Tatum. Foto: Privat

 • Ellen Kongsnes
  Nyhetssjef

Riks TV melder på sine nettsider at ny sesong av «Running wild Bear Grylls» er på trappene, med innslag fra Norge. Kanskje vil dette programmet også gi oss svaret på hvorfor kjendisen Channing Tatum besøkte Byrkjedalstunet i fjor.

I juni 2019 skrev Aftenbladet om 15 år gamle Vilde Bertelsen som traff den amerikanske kjendisen Channing Tatum på Byrkjedalstunet. Den gangen var ikke formålet bak Tatums besøk i Norge kjent.

Dagbladet skrev den gangen at 15 år gamle Vilde Bertelsen møtte skuespilleren i Setesdalheiene søndag.

Tatum, tidligere kåret til verdens mest sexy mann, er også kjent fra filmer som «Step up», «Foxcatcher» og «G.I. Joe: Retaliation». På filmnettstedet IMDb står det at han for tiden er i gang med en innspilling med navn «Free Guy».

Foto: Lars Idar Waage

Les også

Hanne fra Bryne møtte super­stjernen Channing Tatum i Byrkjedal

Neste sesong av Nation Geografic-serien kan gi oss svaret.

Riks TV skriver på sine nettsider: Se Bear Grylls og Channing Tatum overleve i den norske villmarka

Hopper fra Kjerag

20 juni og 6. juli er disse to videoene postet på Bear Grylls Instagramkonto. Den ene viser at helikopteret deres tar av fra Ørneredet ved Kjerag og visstnok setter kurs mot Byrkjedalstunet. Den andre viser Bear Grylls og teamet som hopper fra Preikestolen.

Spilt inn i Norge

I den nye sesongen av «Running Wild with Bear Grylls» tar den kjente overlevelseseksperten med seg hollywoodstjerner til eksotiske, ugjestmilde steder – som Norge.

Den britiske eventyreren, programlederen og eks-soldaten Bear Grylls har fascinert med sine programmer siden vi først stiftet bekjentskap med han i serien «Mann mot natur» i 2006. TV-serien hvor Grylls kjempet seg gjennom ugjestmild villmark rundt omkring i verden ble en massiv suksess, og ble laget i syv sesonger.

Senere ble det flere TV-serier basert på noenlunde samme konsept, blant annet «Running Wild with Bear Grylls», hvor han tar med seg forskjellige kjendiser på to-dagers eventyr i forskjellige utfordrende omgivelser.

I de første sesongene satt Grylls kjendiser som blant annet Zac Efron, Ben Stiller, Kate Hudson, Barack Obama og Channing Tatum på prøve.

 • Les mer om kjendiser på BYAS

Bear Grylls på «Det Ville Vestland»

Nå er Bear tilbake med femte sesong av serien, og Riks TV har fått se to episoder. Allerede i første episode dukker det opp et kjent fjes, i kjente omgivelser. Channing Tatum er nemlig med for andre gang, fem år etter at han først stilte opp i serien, og nå er det den norske villmarken som skal overvinnes.

Tatum og Grylls flys med helikopter opp i de norske fjellene et sted på Vestlandet. Er det Sirdalsheiene og Setedalsheiene?

Et fallskjermhopp senere står de midt i regnvåt, frodig og uframkommelig norsk natur, i et landskap Channing Tatum beskriver som at «det føles som om det burde være dinosaurer som løper rundt her», skriver Riks TV.

Serien sendes på National Geografic søndag kveld.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

 1. Frigir navnet på 16-åringen som omkom i ulykke hjemme

 2. Helsemyndighetene skal ta i bruk spyttprøver som koronatest

 3. Bodil suste rundt på fester og fløy privatfly i studietiden, men kjente større lykke da sønnen så et fint tre i Røldal

 4. Milliongave til Arboretet - vil lage botanisk vitensenter og knytte seg til forskning

 5. Her rygger leddbussen ned på Diagonalen

 6. Dømt til 15 måneders fengsel

 1. Channing Tatum
 2. National Geographic
 3. TV