– Og på Garlic Nan Arena har Viking Tikka Masala gått opp til 6–0 over Rosenborg!

PODKAST: En gruppe steinrike indere snuser på Viking, men hva skjer med klubben hvis de får innflytelse? Seriegull og suksess i Europa, eller er det en potensiell katastrofe?

Publisert: Publisert:

Indiske rikinger vurderer å investere i Viking. Er det bra for klubben? Foto: Kristian Jacobsen

  • Leif Tore Lindø
    Journalist

I ukens episode av Aftenbla-bla forteller Stig Nilssen, sportsleder i Aftenbladet, om den indiske grupperingen som vurderer å sprøyte penger inn i Viking. Reaksjonene har vært alt fra «endelig, kjør på!» til «helt krise». Få vet mer om Viking enn Stig Nilssen, og her forteller han det vi vet, det vi ikke vet og gir sine vurderinger i saken.

Husk Aftenbla-bla LIVE i Stavangeren tirsdag 29. oktober. Gjester er Espen Hana, Janne Stigen Drangsholt, Stig Nilssen og Vikings assistenttrener Morten Jensen.

Vi diskuterer også volden blant unge menn. I Oslo har det vært en helg full av voldsepisoder, og dette problemet finnes også på våre trakter. Kommentator Hilde Øvrebekk mener vi svikter de sinte guttene, men hvorfor er de så sinte? Er det sinne, utenforskap, status, kjedsomhet eller manglende straff som utløser voldsepisodene? Bør de sperres inne, eller trenger de omsorg og noen å snakke med?

Vi tar også en runde i panelet om dugnadsarbeid. Doruller, takkekort, loddbøker, syltetøy og sokker kommer i en evig strøm. Er det god, norsk dugnadstradisjon, eller heft og ugreit? Er det de voksne eller ungene som egentlig gjør en innsats for skoleturer og fotball og korps?

Aftenbla-bla kan du abonnere på og lytte til i Itunes, Spotify eller der du finner dine podkaster. Du kan også høre ukens episode her.

Publisert:

Aftenbla-bla

  1. Er bryllup i København en «strengt nødvendig reise»?

  2. Skal vi møte SIAN med balltre, debatt eller bare ignorere dem?

  3. Klarer du professorens quiz om klassisk litteratur?

  4. Silje Salomonsen og Arild Østin Ommundsen om å lage film utenfor Oslo, et stykke fra de store selskapene

  5. Hva har Michael Jackson med Lærdal-familien å gjøre?

  6. Har vi egentlig helt unyttige jobber?

  1. Aftenbla-bla