Skandalerocker på hjemmebane

For første gang siden sexstuntet på Quartfestivalen, spilte The Cumshots og Ole Petter Andreassen på en sørlandsfestival lørdag.

TILBAKE: The Cumshots, med Ole Petter Andreassen og Kristopher Schau, var tilbake på Sørlandet lørdag.
  • Elling Svela
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over 14 år gammel

KVINESDAL: The Cumshots gikk på scenen under Kvinesdal Rock Festival i yrregnet lørdag ettermiddag, og ble godt mottatt av et vått publikum.

— Vi ble bedt om å spille tidlig på lørdagen for å trekke folk hit. Og det virket. Det har ikke vært så mange folk som nå så tidlig på de to andre festivaldagene, sier Ole Petter Andreassen, også kjent som «El Doom», til fvn.no.

På hjemmebane

Gitaristen, som er fra Flekkefjord, likte seg på hjemmebane.

— Det var moro å spille på Kvinesdal Rock Festival. Jeg kjenner mange i festivalledelsen, og flere blant publikum, så dette var gøy, sa Andreassen etter konserten.

For bandet var konserten den første på en festival på Sørlandet siden sexstuntet under Quartfestivalen i 2004, hvor et par hadde samleie på scenen. The Cumshots, som er kjent for sine kontroversielle liveopptredener, droppet imidlertid både sex og blod på Øyesletta.

Så hadde de også inngått en avtale med festivalledelsen om å holde seg til det musikalske.

— Vi hadde en muntlig avtale. De ville ha ryggen fri i forhold til sponsorer og kommunen. Det skjønner jeg godt, sier Andreassen.

Han bedyrer at bandet ikke frivillig har boikottet Sørlandet siden samleiet i Bendiksbukta i 2004. Gitaristen mener travelt program og at de nå ikke var klar med ny skive, gjorde at de ikke var aktuelle for verken Quart eller Hove i år.

— Etter Quartfestivalen i 2004 fikk vi mer spillejobber og mer penger for konsertene. Men det er normal booking som gjør at vi ikke har spilt på Sørlandet siden. Vi har ikke noe uoppgjort med Toffen Gunnufsen, sier han.

Tror på festivalen

Kvinesdal Rock Festival ble arrangert for andre gang i helgen. Andreassen tror festivalen går en lysende framtid i møte.

— De har truffet en nisje, og jobber knallhardt for metal. Det tror jeg er lurt.

— Blir det for smal nisje?

— Ikke hvis de får tak i de riktige folkene. Sweden Rock har over 20.000 besøkende, men de har også større headlinere. Kvinesdal Rock Festival er samme type festival, bare i mindre skala. Når det funker i Sverige, tror jeg det vil funke her, sier Andreassen.

VÅTT: Flere hundre publikummere møtte opp da The Cumshots gikk på scenen på Øysletta lørdag ettermiddag. Foto: Elling Svela

Les også

  1. Frykter at Quart skal skifte uke

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Kvinne brukte superlim på naboens elbil-lader

  2. Trafikkuhell i Hillevåg

  3. Et enkelt Messenger-spørsmål fra en slektning ble til et mareritt for Rune Nedrebø

  4. Bilen tok fyr på hyttetur

  5. Hadia Tajik-erstatter klar for Stortinget – tre kandidater til maktrolle i Rogaland

  6. Nå herjer tidligere Viking-talent: – Alltid visst at jeg har det i meg